Σε πασχαλινές διακοπές οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα

02.05.2024 Αναγνώστηκε 1095 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Σε ολιγοήμερες διακοπές προκειμένου να περάσουν τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα με τις οικογένειές τους βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος έδωσε πενθήμερη άδεια στην ομάδα από χτες Μεγάλη Τετάρτη και μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, όταν και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τον Βόλο το Σάββατο 11 Μαΐου στις 20:00 στο «Ζωσιμάδες».

Σε πασχαλινές διακοπές οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Μια αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες που θα είναι ο τελευταίος αγώνας των Ηπειρωτών στην Super League πριν ταξιδέψουν στα… άγνωστα νερά της Super League 2.

Κόντρα στην Κηφισιά ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε για την ιστορία και τη φανέλα του και πήρε ένα διπλό (2-3) που καταδίκασε σε υποβιβασμό την ομάδα των βορείων προαστίων. Η ομάδα της Ηπείρου έδειξε ποδοσφαιρικό εγωισμό και τσαγανό που έπρεπε να είχε βγάλει νωρίτερα σε προηγούμενα σημαντικά παιχνίδια κι έδειξε ότι θα μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη στο πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται.

Επιπρόσθετα, ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος έδειξε να εμπιστεύεται νέα παιδιά όπως ο Κύρκος, ο Μίνα και ο Μπεγκάλα και κάποιοι εξ’ αυτών με την αγωνιστική τους συμπεριφορά εξέθεσαν τον Γρηγορίου που τους είχε στα… αζήτητα, όπως και ο προκάτοχός του Στάικος.

Πλέον, ο ΠΑΣ Γιάννινα με 22 βαθμούς θέλει να κλείσει τη σεζόν με νίκη κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικά Βόλο. Η ομάδα της Μαγνησίας και ο Παναιτωλικός εξασφάλισαν την παραμονή τους από την προηγούμενη αγωνιστική και πανηγύρισαν περισσότερο ακόμα και από τις δικές τους νίκες το διπλό του ΠΑΣ Γιάννινα στην Αθήνα επί της Κηφισιάς.

Έτσι, η αγωνιστική που απομένει για να πέσει η αυλαία των Play Out της Super League είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ακόμα κι αν νικήσει τον Βόλο ο ΠΑΣ Γιάννινα θα τερματίσει τελευταίος και η χρονιά θα παραμείνει έτσι κι αλλιώς εντελώς αποτυχημένη και μία από τις χειρότερες στην ιστορία της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Να σημειωθεί ότι κόντρα στον Βόλο ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ροντρίγκο Εραμούσπε καθώς συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και υποχρεωτικά εκτίει στο τελευταίο αγώνα της σεζόν. Έτσι, η σεζόν τέλειωσε πρόωρα για τον Αργεντινό στόπερ και μένει να φανεί αν θα συνεχίσει στην ομάδα παρά τον υποβιβασμό. Έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΣ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και εκ μέρους της ομάδας υπάρχει επιθυμία να παραμείνει ο παίκτης στο ρόστερ.

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την απόδοση και το πάθος που έδειξαν στο παιχνίδι με την Κηφισιά. Την Κυριακή οι παίκτες πήραν ρεπό και τη Μεγάλη Δευτέρα επέστρεψαν στις προπονήσεις. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Κηφισιά ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε παιχνίδια μικρού χώρου.

Τη Μ. Τρίτη, το πρόγραμμα περιελάμβανε για τους ποδοσφαιριστές ασκήσεις ταχυδύναμης με τελειώματα φάσεων. Στη συνέχεια έγιναν αγωνιστικά παιχνίδια επτά εναντίον επτά σε μικρούς χώρους, με εξωτερικά στηρίγματα. Χτες Μ. Τετάρτη το μενού περιείχε ασκήσεις πάνω στα τελειώματα φάσεων και στη συνέχεια εσωτερικό δίτερμα δέκα εναντίον δέκα.

Το ευχάριστο νέο για τον Γεωργουλόπουλο ήταν ότι ο Λεό που έκανε ατομικό από την Τρίτη και μετά μπήκε σε φουλ προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και χτες οι Μπάλαν και Παμλίδης, ενώ απουσίαζαν οι Μίνα και Τσαούσης. Τέλος, εκτός προπόνησης και χτες έμεινε ο Νάγκι που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το δόντι του και πήρε διήμερη άδεια από τον γιατρό της ομάδας.

Μετά τη χτεσινή πρωινή προπόνηση οι παίκτες αναχώρησαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους προκειμένου να περάσουν με τις οικογένειες τους τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα. Η επιστροφή θα γίνει τους θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης 7 Μαΐου στο ΠΕΑΚΙ και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το φινάλε της σεζόν και τον αγώνα με τον Βόλο. 

Σχολιασμος