Με απουσίες η επιστροφή του ΠΑΣ στις προπονήσεις

08.05.2024 Αναγνώστηκε 974 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την πενθήμερη άδεια που τους έδωσε ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος προκειμένου να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα με τις οικογένειες τους. 

 

Με απουσίες η επιστροφή του ΠΑΣ στις προπονήσεις
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Πλέον, μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Γιαννιωτών για το φινάλε της σεζόν και τον τελευταίο αγώνα (11/05, 20:00)  με αντίπαλο τον Βόλο στο «Ζωσιμάδες» για την 7η και τελευταία αγωνιστική των Play Out της Super League. 

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα δεν αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Η ομάδα έχει υποβιβαστεί ήδη και με μόλις 22 βαθμούς θα αποχωρήσει ως τελευταία από την κατηγορία, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων της τελευταίας αγωνιστικής. Εκείνο που ενδιαφέρει άπαντες είναι η επόμενη ημέρα, δηλαδή το αν θα υπάρξουν διοικητικές εξελίξεις και έπειτα ποιοι παίκτες θα ακολουθήσουν την ομάδα στη δεύτερη κατηγορία. 

Έχει περάσει παραπάνω από ένας μήνας από την κοινή δήλωση αποχώρησης των αδερφών Χριστοβασίλη κι όμως δεν υπάρχει κάτι στον… ορίζοντα. Δεν έχει εμφανιστεί κανένας υποψήφιος ή πιθανός αγοραστής κι όλα είναι στάσιμα. Φυσικά, υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά και εννοείται ότι δεν έχουν νόημα χρονικά τελεσίγραφα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ούτε καν προθέσεις απόκτησης της ομάδας. 

Από εκεί και πέρα, στο προηγούμενο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ποιοι παίκτες μένουν και ποιοι είναι πιθανό να φύγουν από την ομάδα. Κυρίως καταγράφηκε η δεδομένη επιθυμία του αρχηγού Πέδρο Κόντε να συνεχίσει και να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι συζητήσεις και με τον Κόντε, αλλά και με άλλους παίκτες είναι ακόμα σε θεωρητικό επίπεδο, αφού δεν είναι ακόμα γνωστό με ποια διοίκηση και πώς θα πορευτεί η ομάδα της Ηπείρου.

Χωρίς Καραχάλιο, Νάγκι και Παμλίδη

Το πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε αερόβιες ασκήσεις χαμηλής έντασης και παιχνίδια με τη μπάλα σε μικρούς χώρους. Την Τρίτη προπονήθηκε κανονικά ο Τούτου, όχι όμως και χτες, ενώ επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Μίνα.

Χτες Τετάρτη η προπόνηση χωρίστηκε σε δύο μέρη για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα. Στο πρώτο μέρος το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στη ταχυδύναμη, ενώ στο δεύτερο μέρος έγιναν παιχνίδια μικρού χώρου με υπεραριθμίες, αλλά και εσωτερικό δίτερμα με έμφαση στην τακτική. ‘

Χτες απουσίαζε ο Νάγκι που έχει πρόβλημα στον προσαγωγό και πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι με τον Βόλο, ενώ και τις δύο μέρες εκτός έμειναν οι Καραχάλιος και Παμλίδης. Ο Καραχάλιος παραμένει κλινήρης λόγω ίωσης, ενώ ο Παμλίδης ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα. Ο Τούτου χτες έκανε αποθεραπεία και αναμένεται να μπει κανονικά σήμερα, ενώ εκτός έμεινε και ο Τσαούσης που έχει σύνδρομο κοιλιακών και ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα. 

Απομένουν δύο ακόμα προπονήσεις για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΣ ενόψει Βόλου. Η μία θα είναι σήμερα το πρωί στις 11:00 και η τελευταία αύριο Παρασκευή το απόγευμα στις 19:00 στο ΠΕΑΚΙ.

Μετά τον αγώνα με τον Βόλο θα γίνουν 2-3 προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα και η σεζόν θα ολοκληρωθεί με τους παίκτες να φεύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μια καταστροφική σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της…

10 ευρώ το εισιτήριο

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε χθες και τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για τον αγώνα του Σαββάτου, τα οποία όπως και τις προηγούμενες αγωνιστικές θα κοστίζουν από 10 ευρώ ενώ τα παιδικά 5 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα: 

- Για τις θύρες 3-4-6-9: 10 €

- Για την θύρα 3 VIP: 20 €

- Για την θύρα 5 GOLD: 30 €

- Παιδιά έως 16 ετών (γεννηθέντα μετά το 2007- θύρες 3-4-6-9): 5 €

Η διαδικασία αγοράς απλού εισιτηρίου και εισιτηρίου διαρκείας παραμένει η ίδια μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με τους φιλάθλους να πρέπει να αποθηκεύουν μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet το εισιτήριό τους, καθώς και το εισιτήριο διαρκείας τους στο κινητό τους, ώστε να εισέρχονται ψηφιακά στις αθλητικές εγκαταστάσεις στους αγώνες της Stoiximan Super League.

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων είναι:

Σήμερα ΠΕΜΠΤΗ και αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από 10:00 έως 20:00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ, και την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες» από τις 11:00 έως τις 18:00.

Οι  θύρες θα ανοίξουν στις 18:30 και η είσοδος στις κερκίδες του Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες» θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω των μηχανισμών διέλευσης (τουρνικέ) και στην θύρα που αναγράφεται στο εκδοθέν εισιτήριο

Σχολιασμος