Έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παντελάκης

18.06.2024 Αναγνώστηκε 3691 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά από 5 χρόνια στα Γιάννενα παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο Νώντας Παντελάκης, εκ των αρχηγών της περσινής ομάδας, ο οποίος συμφώνησε και έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Ηπείρου και έμεινε ελεύθερος.

Έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παντελάκης
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Είναι δεδομένο ότι οι περισσότεροι παίκτες του περσινού ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα και κυρίως οι βασικοί ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα μετά τον υποβιβασμό και ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα στην Super League 2. Ένας από αυτούς είναι και ο Νώντας Παντελάκης, ένας εκ των αρχηγών της περσινής ομάδας, ο οποίος έλυσε χτες το συμβόλαιο του με τους Γιαννιώτες.

Ο Παντελάκης συμπλήρωσε 5 χρόνια με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και φόρεσε συνολικά 133 φορές τη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου». Σημείωσε 8 γκολ, μερικά εκ των οποίων ήταν ιδιαίτερα σημαντικά, ενώ μοίρασε και μία ασίστ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικό αμυντικό δίδυμο με τον Εραμούσπε στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παντελάκης είχε ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Γιαννιώτες, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο δεν ήταν επιθυμία του να συνεχίσει στον ΠΑΣ ούτε στην Super League 2. Από πλευράς διοίκησης Χριστοβασίλη υπήρχαν χρωστούμενα και οφειλές προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή, επομένως υπήρξαν διαπραγματεύσεις και στην ουσία ο ποδοσφαιριστής κέρδισε την ελευθέρας του με τα χρήματα που του οφείλονταν,

Σύμφωνα με πληροφορίες προτεραιότητα του 29χρονου Χανιώτη στόπερ είναι να βρει ομάδα στο εξωτερικό για να αγωνιστεί. Τα όσα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες περί ενδιαφέροντος από τον ΟΦΗ δεν ανταπ0κρίνονται στην πραγματικότητα. Ο Παντελάκης διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του σε ομάδα των Βαλκανιών, πιθανότατα της Βουλγαρίας και εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις.

Σχολιασμος