Σενάριο επιστροφής Πεδιαδιτάκη στον ΠΑΣ Γιάννινα

19.06.2024 Αναγνώστηκε 4356 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Την αδυναμία εύρεσης χορηγών και στήριξης από τις τοπικές επιχειρήσεις παραδέχονται πλέον ανοιχτά οι διοικούντες του ΠΑΣ Γιάννινα, Παναγιώτης και Γιάννης Χριστοβασίλης και για τον λόγο αυτό είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην ομάδα ως υπεύθυνος marketing ο Κώστας Πεδιαδιτάκης, ο οποίος είχε θητεύσει ξανά στο ίδιο πόστο. 

Σενάριο επιστροφής Πεδιαδιτάκη στον ΠΑΣ Γιάννινα
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ σφιχτά. Περίπου 20 ημέρες μετά τις αποκαλύψεις του «Π.Λ.» για τα 3 εκατομμύρια ευρώ που πήγαν σε ετερόρρυθμη εταιρεία τα οικονομικά της γιαννιώτικης ομάδας είναι περιορισμένα ενόψει της νέας σεζόν. Το προφανές είναι ότι μεγάλο μέρος των εσόδων της ομάδας θα στηριχτεί σε πόρους από πωλήσεις παικτών και χορηγίες καθώς οι Χριστοβασίληδες δεν φέρονται διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη στην Super League 2.

Μια…πληγή για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, στο θέμα των εσόδων, είναι και οι χορηγίες από τοπικές ή πανελλήνιες επιχειρήσεις που δεν έρχονται. Άλλωστε έχουν υπάρξει ήδη συσκέψεις και συναντήσεις επί του θέματος αυτού στην Αθήνα προκειμένου να εξευρεθούν πόροι για να «τρέξει» η ομάδα στη δεύτερη κατηγορία.

Οι αδερφοί Χριστοβασίλη ενδιαφέρονται για το πώς θα προσεγγίσουν χορηγούς στην ομάδα και στο πλαίσιο αυτό κινείται και η πιθανή επιστροφή στην ομάδα του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων και marketing, Κώστα Πεδιαδιτάκη. Ο Πεδιαδιτάκης είναι κοντά στο να κλείσει συμφωνία με στοιχηματική εταιρεία για χορηγία φανέλας, κάτι το οποίο αποτελεί «εισιτήριο» για την επιστροφή του στην ομάδα. Άλλωστε και οι προηγούμενες συμφωνίες με τις εταιρείες Netbet και Novibet είχαν κάτι από δικές του γνωριμίες και φιλίες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά στελέχη και προσωπικό της ομάδας έχουν αντιδράσει στο ενδεχόμενο επιστροφής του Κώστα Πεδιαδιτάκη στην ομάδα κι ακόμα δεν είναι κάτι οριστικό, όμως ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης φαίνεται ότι διατηρεί καλές σχέσεις μαζί του και θέλει να έχει ακόμα έναν δικό του άνθρωπο στο εσωτερικό της ομάδας.

 

Σχολιασμος