Προφορική συμφωνία ΠΑΣ και ΟΦΗ για Καραχάλιο

25.06.2024 Αναγνώστηκε 1062 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Σε προφορική συμφωνία για την πώληση του Καρδιτσιώτη χαφ Ζήση Καραχάλιου ήρθαν ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ όπως επιβεβαίωσε επίσημα η γιαννιώτικη ΠΑΕ, ενώ ο ποδοσφαιριστής αναμένεται αύριο στο Ηράκλειο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Προφορική συμφωνία ΠΑΣ και ΟΦΗ για Καραχάλιο

Στη δεύτερη πώληση ποδοσφαιριστή από το περσινό ρόστερ προχώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ο Ζήσης Καραχάλιος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, με τη διοίκηση Χριστοβασίλη να εξασφαλίζει ένα ποσό της τάξης των 100.000 ευρώ από τη μεταγραφή του παίκτη.

Ο Ζήσης Καραχάλιος είχε ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο η διοίκηση Χριστοβασίλη είχε αποφασίσει να πουληθεί, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής καθώς δεν επιθυμούσε να συνεχίσει στην Super League 2 μετά τον υποβιβασμό της γιαννιώτικης ομάδας.
Η πρώτη ομάδα που προσέγγισε τον Παναγιώτη Χριστοβασίλη για να αγοράσει τον Καραχάλιο ήταν ο ΟΦΗ, ωστόσο η πρόταση ήταν κοντά στα 60.000 ευρώ και απορρίφθηκε καθώς ήταν πολύ χαμηλή.

Στη συνέχεια προέκυψε το ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης. Άνθρωποι της διοίκησης των Αρκάδων είχαν επαφή με τον Χριστοβασίλη και η πρότασή τους ήταν κοντά στις 130.000 ευρώ.
Σε εκείνο το σημείο όμως μέτρησε και η γνώμη του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ο Καραχάλιος ήθελε ΟΦΗ, ενώ και ο Μίλαν Ράσταβατς δεν τον προόριζε για βασικό, κάτι που προφανώς είχε φτάσει στα αυτιά του Καρδιτσιώτη χαφ.

Έτσι ο Καραχάλιος πίεσε για να κλείσει στον ΟΦΗ, κάτι που τελικά έγινε καθώς ο Μηνάς Λυσάνδρου από πλευράς Κρητικών ανέβασε την προσφορά του στις 100.000 ευρώ και επήλθε προφορική συμφωνία.

O Καραχάλιος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ηρακλείου. 

Μετά τα πρώτα λεφτά που μπήκαν στα ταμεία της γιαννιώτικης ομάδας από την προκαταβολή για την πώληση του Ροσέρο στο Μεξικό και την πώληση του Καραχάλιου στον ΟΦΗ, σειρά πρέπει να πάρει στον ΠΑΣ και ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την ενίσχυση της ομάδας στη Super League 2.

 

Σχολιασμος