Μυθεύματα και φήμες περί Ολυμπιακού

26.06.2024 Αναγνώστηκε 2310 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Την ίδια ώρα που οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα φεύγουν ο ένας μετά τον άλλο και αδειάζει το περσινό ρόστερ, η διοικητική αστάθεια και η αφερεγγυότητα δίνουν τροφή σε σενάρια και φημολογίες. Μία από αυτές τις φήμες αναφέρει ότι η ομάδα θα πουληθεί σε ανθρώπους του περιβάλλοντος Μαρινάκη και συμφερόντων του Ολυμπιακού.

 

Μυθεύματα και φήμες περί Ολυμπιακού
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Δυστυχώς, όσο δεν ανακοινώνεται προπονητής όσο η διοίκηση Χριστοβασίλη πουλάει και δεν κάνει μεταγραφές τόσο θα αυξάνονται και οι φήμες για το μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα. Τα τελευταία 24ωρα από στόμα σε στόμα διαδίδεται η φήμη ότι η ομάδα έχει πουληθεί σε ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι ψάχνουν να διοχετεύσουν κάπου τους παίκτες από την ομάδα β που υποβιβάστηκε και πιθανότατα θα διαλυθεί.

Μάλιστα, τα σενάρια κάνουν λόγο ακόμα και πρόσωπα που θα έρθουν στα Γιάννενα. Η φημολογία θέλει τον πρώην παίκτη των «ερυθρόλευκων» Γιάννη Μανιάτη να αναλαμβάνει πρόεδρος και να έρχεται προπονητής στα Γιάννενα ο Αριέλ Ιμπαγάσα, με βοηθό τον Τάσο Πάντο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Π.Λ.» τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει αληθινή βάση. Καμία συμφωνία δεν έχει γίνει με ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Όλα αποτελούν ένα παιχνίδι προσωπικών επιδιώξεων ανθρώπων τριγύρω από τον ΠΑΣ, οι οποίοι παίζουν τα δικά τους παιχνίδια στις πλάτες της ομάδας.

Το κακό είναι όμως ότι οι Παναγιώτης και Γιάννης Χριστοβασίλης δεν διαψεύδουν τις φήμες, ενώ κάποιοι είναι και συνομιλητές τους. Κάτι που αποδεικνύει περίτρανα πόσο έχει μικρύνει ο ΠΑΣ διοικητικά μετά τον θάνατο του Γιώργου Χριστοβασίλη.

 

Σχολιασμος