Καθυστερούν οι ανακοινώσεις για το τεχνικό επιτελείο

28.06.2024 Αναγνώστηκε 1756 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στην αναζήτηση των ανθρώπων που θα πλαισιώσουν το τεχνικό επιτελείο βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έχει καθυστερήσει η ανακοίνωση τόσο του Γιώργου Γεωργουλόπουλου όσο και των συνεργατών του την επόμενη σεζόν. 

 

Καθυστερούν οι ανακοινώσεις για το τεχνικό επιτελείο
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Η μυστικοπάθεια, η παραφιλολογία και τα σενάρια καλά κρατούν στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ολοκληρώνεται ο Ιούνιος. Η διοίκηση των αδερφών Χριστοβασίλη πούλησε ήδη τους Ροσέρο, Καραχάλιο και μαζί με τον Παντελάκη ξεφορτώθηκε ένα ακόμα συμβόλαιο.

Στη... βιτρίνα για πώληση έχουν μπει και οι Σόρια και Τζίνο, όμως δεν βρίσκεται εύκολα αγοραστής, ενώ ο Ουρουγουανός έχει διακόψει την επικοινωνία και με τη διοίκηση της γιαννιώτικης ΠΑΕ.

Όσο οι ημέρες περνούν και δεν ανακοινώνεται ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος, τόσο δίνεται τροφή για σχόλια και σενάρια.

Αυτό που αφήνεται σαν διαρροή ότι η ομάδα ψάχνει χρήματα μήπως και επιλέξει έναν προπονητή από... ψηλότερο ράφι δεν έχει βάση με τα μέχρι τώρα οικονομικά δεδομένα.

Επίσης, ο ΠΑΣ έχει συμφωνήσει προφορικά και με τον Νίκο Μπαδήμα, ο οποίος θα αναλάβει βοηθός προπονητή. Ο 49χρονος τεχνικός, κάτοχος UEFA PRO, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έμεινε από το 2016 έως και το 2019, μεταπηδώντας στην Κ19 την αγωνιστική σεζόν 2019-2020.

Η πορεία του με τις υποδομές του Γιαννιωτών, του εξασφάλισε την θέση βοηθού προπονητή στην πρώτη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα ως βοηθός προπονητή του Αργύρη Γιαννίκη έως και τον Ιούνιο του 2021. Από τον ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε το 2021 και ανέλαβε πρώτος προπονητής στον Εργοτέλη την σεζόν 2021-2022, την Κοζάνη και πέρσι στο Μαρκό.

Επίσης, ο ΠΑΣ βρίσκεται και σε αναζήτηση προπονητή τερματοφυλάκων καθώς παρελθόν αποτελεί και ο Κώστας Παγανιάς. Ο Παγανιάς ήρθε στον ΠΑΣ τον περασμένο Δεκέμβριο μαζί με τον Μιχάλη Γρηγορίου και ήταν η δεύτερη θητεία του στα Γιάννενα. Προς τιμήν του δεν... πήδηξε από το καράβι όπως ο Γρηγορίου και έμεινε μέχρι τέλος του πρωταθλήματος.

Πλέον, ο Παγανιάς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κηφισιά, η οποία επίσης υποβιβάστηκε στην Super League 2. Εκεί θα συνεργαστεί και πάλι με τον Νίκο Παναγιωτάρα, ο οποίος θα είναι βοηθός του Λέτο.

Τέλος, όσον αφορά το πόσο του προπονητή φυσικής κατάστασης επικρατέστερος είναι ο Γιάννης Λώλης.

Ο επί σειρά ετών γυμναστής της Κ 19 και προπονητής της Κ 17 θεωρείται λύση εκ των έσω, γνωρίζει την ομάδα, ενώ έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τους Μπαδήμα και Γεωργουλόπουλο.

Σχολιασμος