Στον Αστ. Τρίπολης θα συνεχίσει ο Παναγιώτης Τζίμας

29.06.2024 Αναγνώστηκε 425 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ένας ακόμα παίκτης από το περσινό ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα τράβηξε για… άλλες πολιτείες μετά τον υποβιβασμό της ομάδας και θα αγωνίζεται εκ νέου στην Super League. 

 

Στον Αστ. Τρίπολης θα συνεχίσει ο Παναγιώτης Τζίμας
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τζίμα, ο οποίος επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, όμως θα μείνει ελεύθερος και οδεύει προς Αστέρα Τρίπολης.

Ο Τζίμας αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα όντας δανεικός από τον ΠΑΟΚ και σε αυτή τη διετία είχε 52 συμμετοχές με τη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου», πέτυχε 3 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ.

Ο Πρεβεζάνος μεσοεπιθετικός δεν είναι ούτε τώρα στα πλάνα του Ρουμάνου Ραζβάν Λουτσέσκου και αυτή τη φορά θα μείνει ελεύθερος και θα επιστρέψει στην Τρίπολη, καθώς από εκεί είχε ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2018.

Ο Τζίμας αγωνίστηκε στην Κ 20 της ομάδας της Τρίπολης και εντυπωσίασε πετυχαίνοντας 21 γκολ σε 54 παιχνίδια. Αυτό ήταν και το «εισιτήριο» για την πρώτη ομάδα καθώς στη συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Με την πρώτη ομάδα του Αστέρα μέτρησε 17 συμμετοχές και πέτυχε 1 γκολ πριν τον πάρει ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Δεν κατάφερε να αγωνιστεί ούτε μία φορά με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά με τον ΠΑΟΚ Β μέτρησε 7 γκολ σε 30 παιχνίδια πριν πάρει την απόφαση να έρθει δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης ήρθαν σε συμφωνία για να μείνει ελεύθερος ο Τζίμας και να επιστρέψει στον Αστέρα. Ο Τζίμας μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 35 με 40%. Ο πρώην πλέον παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Αρκάδες και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τρίπολη.

Σχολιασμος