Τον Πρόεδρο του ΠΑΣ Παναγιώτη Χριστοβασίλη βράβευσε η ΕΠΣΗΠ (video)

01.07.2024 Αναγνώστηκε 699 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στη λήξη του Πανηπειρωτικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Υποδομών «Γεώργιος Χριστοβασίλης», που διεξήχθη στην πόλη των Ιωαννίνων από τις 25 έως τις 30 Ιουνίου, έγινε η βράβευση του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Παναγιώτη Χριστοβασίλη από τον Υπεύθυνο Υποδομών της ΕΠΣ Ηπείρου Παναγιώτη Δαβή.

 

Τον Πρόεδρο του ΠΑΣ Παναγιώτη Χριστοβασίλη βράβευσε η ΕΠΣΗΠ (video)

Ο Παναγιώτης Δαβής, αρχικά ευχαρίστησε τους πάνω από χίλιους αθλητές, προπονητές και γονείς που βρέθηκαν το τελευταίο πενθήμερο του Ιουνίου στα Ιωάννινα. Σημείωσε, πως χρειάζεται πάνω από όλα οι νεαροί αθλητές να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο για να κερδίσουν χαρά μέσα από αυτό.

Τόνισε δε, πως η ΕΠΣ Ηπείρου και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, μέσω του Προέδρου της κ. Παναγιώτη Χριστοβασίλη, έχουν ως κύριο σκοπό τη στήριξη του ποδοσφαίρου στις νεαρές ηλικίες και γι' αυτό το λόγο διοργανώθηκε αυτό το μεγάλο Τουρνουά ποδοσφαίρου. Το Τουρνουά αυτό, από εδώ και στο εξής, θα ονομάζεται «Γεώργιος Χριστοβασίλης», τιμής ένεκεν στον αποβιώσαντα Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που άφησε μεγάλο έργο στην πόλη των Ιωαννίνων και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα  Παναγιώτης Χριστοβασίλης, δήλωσε πως αυτό που αξίζει πάνω από όλα είναι το χαμόγελο των παιδιών. Σημείωσε δε, πως ολόκληρη η πόλη των Ιωαννίνων στηρίζει την προσπάθεια της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στη διοργάνωση και υποστήριξη τέτοιων σημαντικών δράσεων.

Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γεώργιος Οικονόμου, ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργιος Ντάσιος, ο Ενωσιακός Προπονητής  Βασίλης Κίτσης και άλλοι.

 

 

Σχολιασμος