Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Εραμούσπε

01.07.2024 Αναγνώστηκε 759 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί μετά από τέσσερα χρόνια ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός και ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας Ροντρίγκο Εραμούσπε, ο οποίος γνωστοποίησε με ανάρτησή του ότι ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού.

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Εραμούσπε

Ο Εραμούσπε αποχαιρέτισε τη γιαννιώτικη ομάδα με ένα ιδιαίτερο τρόπο, αφού ανέβασε μία φωτογραφία με το Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες» και έγραψε:

«Η πόλη μου, η ομάδα μου, τα πάντα μου. Θέλω να πω Ευχαριστώ γι’ αυτά τα 4 χρόνια που ήμασταν μαζί. Θα σας έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου και θα ξαναϊδωθούμε. Σας αγαπώ».
Ο Αργεντινός στόπερ συμπλήρωσε 4 χρόνια στα Γιάννενα, ήταν ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας μετά τον Κόντε και έχει πετύχει αρκετά πράγματα. Συμπλήρωσε 120 συμμετοχές με τον ΠΑΣ, παρότι αμυντικός έχει πετύχει 23 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και πέντε ασίστ.

Ο Εραμούσπε είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο η πρόταση από τη διοίκηση ήταν για για αναπροσαρμογή του συμβολαίου κάτω από το μισό, συν ότι δεν διασφαλίζονταν η πληρωμή όλων των οφειλόμενων.

erramuspe-antio-2024-696x398

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή δε δέχτηκε το να παραμείνει ο Εραμούσπε με μειωμένες αποδοχές και έτσι οι δυο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους.

Σχολιασμος