Στον…αέρα Γεωργουλόπουλος και Μπαδήμας

02.07.2024 Αναγνώστηκε 1214 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Μπορεί να μπήκαμε στον Ιούλιο, ωστόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει ξεκινήσει καν τον σχεδιασμό του, ενώ δεν έχει ούτε προπονητή ούτε τεχνικό επιτελείο. Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος βαρέθηκε να περιμένει τη διοίκηση Χριστοβασίλη και το πότε θα αποφασίσουν να επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, ενώ ακόμα κι ο Νίκος Μπαδήμας φαίνεται ότι οδεύει προς τον Λεβαδειακό.

Στον…αέρα Γεωργουλόπουλος και Μπαδήμας

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Στο τελευταίο παιχνίδι της περσινής σεζόν με τον Βόλο και την τελευταία συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα και στην Super League 2, λέγοντας ότι η αγάπη του για την ομάδα θα τον κρατήσει στα Γιάννενα. Το κακό όμως είναι ότι η διοίκηση Χριστοβασίλη τον θεώρησε δεδομένο και της…σειράς και δεν του έδωσε τη δέουσα σημασία.

Εδώ και αρκετές ημέρες ο Γεωργουλόπουλος είχε αρχίσει να ανησυχεί καθώς μπορεί να είχε συμφωνήσει να μείνει, ωστόσο η ανακοίνωση δεν έρχονταν και η καθυστέρηση ήταν χαρακτηριστική. Επί σχεδόν 45 ημέρες ο Γεωργουλόπουλος λάμβανε προφορικές διαβεβαιώσεις και καμία πρακτική και ουσιαστική συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κόουτς ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο και θα συμφωνήσει με ομάδα της Αθήνας με την οποία είχε ξανασυνεργαστεί και στο παρελθόν.

Πέρα όμως από τον Γεωργουλόπουλο ούτε ο Νίκος Μπαδήμας θα είναι στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα. Κι αυτός βαρέθηκε να περιμένει τον Χριστοβασίλη και κατά πάσα πιθανότητα οδεύει προς Λεβαδειακό. Ήδη η ομάδα της Βοιωτίας έχει ανακοινώσει προπονητή τον Νίκο Παπαδόπουλο και ψάχνει να στελεχώσει το τεχνικό επιτελείο ενόψει Super League.

 

Σχολιασμος