Στην πολωνική Βίσλα Κρακοβίας ο Κιάκος

02.07.2024 Αναγνώστηκε 427 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ένας ακόμα παίκτης της περσινής ομάδας αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον Γιάννη Κιάκο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία και τη Βίσλα Κρακοβίας που τον ανακοίνωσε και επίσημα.

Στην πολωνική Βίσλα Κρακοβίας ο Κιάκος

Ο Κιάκος βρίσκεται ήδη στην Πολωνία και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βίσλα Κρακοβίας, με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο εκ μέρους της ομάδας. Μάλιστα, η πολωνική ομάδα καλωσόρισε τον Κιάκο με ένα βίντεο μαζί με την επίσημη ανακοίνωση.

Όπως και ο Αργεντινός Εραμούσπε, έτσι και ο Κιάκος είχε να λαβαίνει από οφειλές της διοίκησης Χριστοβασίλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό ήταν της τάξης των 15-20.000 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε να χαρίσει τις οφειλές του με αντάλλαγμα την ελευθερία του έναν χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιο του. Πρόκειται για τον τρίτο ποδοσφαιριστή που αποχωρεί με αυτό τον τρόπο από τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά τους Παντελάκη και Εραμούσπε. Και γεννιέται ευθέως το ερώτημα πόσα και σε ποιους ποδοσφαιριστές οφείλονται χρήματα από την περσινή σεζόν;;

Η παρουσία του Κιάκου στον ΠΑΣ Γιάννινα σημαδεύτηκε από σοβαρούς τραυματισμούς. Τα δύο χρόνια που ήταν στα Γιάννενα φόρεσε 30 φορές τη φανέλα του ΠΑΣ, έβαλε ένα γκολ στον αγώνα με τον Βόλο και μοίρασε μια ασίστ. Είχε διακυμάνσεις η απόδοσή του, ωστόσο φάνηκε ότι άξιζε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον δανεικό Μάριο Τσαούση που τα…έκανε μούσκεμα.

Σχολιασμος