Έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ και ο Λιάσος

03.07.2024 Αναγνώστηκε 1199 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Το άδειασμα του περσινού ρόστερ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση κι έτσι παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί και ο Άγγελος Λιάσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος καθώς δεν δέχτηκε την πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση Χριστοβασίλη.

Έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ και ο Λιάσος
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Το συμβόλαιο του Λιάσου με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου. Από πλευράς γιαννιώτικης ΠΑΕ έγινε μια πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου, όμως η πλευρά του ποδοσφαιριστή την θεώρησε αρκετά χαμηλή και ως εκ τούτου ο Λιάσος έμεινε ελεύθερος παρότι κι ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει στα Γιάννενα.

Ο Φλωρινιώτης χαφ αποχωρεί από τα Γιάννενα μετά από 8 ολόκληρα χρόνια. Πέρασε από τις ακαδημίες των Γιαννιωτών και είχε 67 συμμετοχές με την Κ 19 πετυχαίνοντας και 11 γκολ Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και για 6,5 χρόνια φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας, γνωρίζοντας χαρές και λύπες. Συνολικά μέτρησε 116 συμμετοχές με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πέτυχε 3 γκολ. Παραμένει άγνωστο σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λιάσος, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να διατείνεται ότι υπάρχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Σχολιασμος