Προς τον Αστέρα Καισαριανής οδεύει ο Γεωργουλόπουλος

03.07.2024 Αναγνώστηκε 1341 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Οριστικά παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο προπονητής Γιώργος Γεωργουλόπουλος, ο οποίος έκλεισε την περσινή σεζόν όντας υπηρεσιακός τεχνικός μετά την…άτακτη φυγή του Μιχάλη Γρηγορίου. Ο Γεωργουλόπουλος δεν μπόρεσε να περιμένει άλλο τον ΠΑΣ και ενημέρωσε ότι θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του και μάλιστα οδεύει προς ομάδα Γ΄Εθνικής και συγκεκριμένα τον Αστέρα Καισαριανής. 

Προς τον Αστέρα Καισαριανής οδεύει ο Γεωργουλόπουλος
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Η…μεγάλη έξοδος από τον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί προβληματισμός, αλλά και οργή για τα έργα και τις ημέρες της διοίκησης Χριστοβασίλη. Χτες έγινε γνωστό ότι αποτελεί οριστικά παρελθόν και ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος. Ο 50χρονος Αθηναίος προπονητής είχε εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει στη γιαννιώτικη ομάδα, όμως βαρέθηκε να περιμένει και να υπομένει τα…τερτίπια του Παναγιώτη Χριστοβασίλη και αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνεργασία του με τον ΠΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Μικρασιατικό Αστέρα Καισαριανής. Η ομάδα της Καισαριανής ανέβηκε στην Γ’ Εθνική καθώς τερμάτισε πρωταθλήτρια στην Α’ ΕΠΣΑ και κέρδισε το εισιτήριο μέσω των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική. Ο Αστέρας Καισαριανής ανήκει στον Χρήστο Πρίτσα, ο οποίος είναι και ο μεγαλομέτοχος της Κηφισιάς. Η ομάδα της Καισαριανής πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία της με τον προπονητή Γιώργο Τσαμόπουλο που την ανέβασε, ωστόσο θέλει έναν έμπειρο τεχνικό στις τάξεις της και χτύπησε την πόρτα του Γεωργουλόπουλου προκειμένου να έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις την ερχόμενη σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Η πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει ότι η καθυστέρηση στην ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο οφείλεται σε δικό του προσωπικό πρόβλημα και όχι σε αβλεψία της διοίκησης. Σύμφωνα με όσα διαρρέει η γιαννιώτικη ΠΑΕ ο 50χρονος κόουτς ήταν αυτός που είπε τελικά ότι δεν μπορεί να μείνει μακριά από την Αθήνα για δικούς του οικογενειακούς λόγους. Ακόμα και έτσι να είναι όμως, αποτελεί σημαντικό πλήγμα για το πρεστίζ της ομάδας να προτιμάει ένας κόουτς μια ομάδα νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σχολιασμος