Στο Καρπενήσι η φετινή προετοιμασία του ΠΑΣ

08.07.2024 Αναγνώστηκε 1566 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Σε γνώριμα λημέρια θα επιστρέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά από τρεις σεζόν προετοιμασίας, τη μία στα Τρία Πέντε Πηγάδια με προπονητή τον Ηρακλή Μεταξά και τις επόμενες δύο στην Πολωνία και την πόλη Βάρκα με προπονητή τον Θανάση Στάικο. Η ομάδα της Ηπείρου θα πραγματοποιήσει στην πόλη της Ευρυτανίας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζον στη Super League 2.

Στο Καρπενήσι η φετινή προετοιμασία του ΠΑΣ

Η ομάδα της Ηπείρου θα πραγματοποιήσει στο Καρπενήσι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2 και εκεί αναμένεται να δώσει τα πρώτα της φιλικά προετοιμασίας. Μπορεί το οριστικό πρόγραμμα να μην έχει γίνει γνωστό ακόμα, ωστόσο είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα κάνει την προετοιμασία της στο Καρπενήσι περίπου το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Το πρωτάθλημα της Super League 2 αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Πάντως ο ΠΑΣ δεν θα φιλοξενηθεί φέτος στο ίδιο ξενοδ0χείο με τις προηγούμενες φορές στο Καρπενήσι καθώς εκείνο έκλεισε και δεν λειτουργεί πλέον. Η τελευταία φορά που ο ΠΑΣ είχε προετοιμαστεί στην Ευρυτανία ήταν το καλοκαίρι του 2020 με Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία.

 

Σχολιασμος