Αναλαμβάνει τις Κ 17-Κ 19 ο Αλέκος Τάτσης

13.07.2024 Αναγνώστηκε 1416 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Αλέκος Τάτσης αναμένεται να αναλάβει  προπονητής στα τμήματα υποδομής Κ17 της Super League 1 και Κ19 της Super league 2 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλαμβάνει τις Κ 17-Κ 19 ο Αλέκος Τάτσης

Ο Αλέκος Τάτσης αναμένεται να αναλάβει ως προπονητής τα τμήματα υποδομής Κ17 και Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, αρκεί το πρωτάθλημα Κ19 να γίνει όπως πέρυσι και να είναι όλο κι όλο 6-7 παιχνίδια.

Να σημειωθεί ότι ήδη μελετάται από τη Super League 2 να γίνει ένα πιο κανονικό πρωτάθλημα στην Κ19 και όχι να γίνει με την περσινή του μορφή. Προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από τη διοργανώτρια αρχή, οπότε ο Αλέκος Τάτσης θα είναι στον πάγκο και των δυο ομάδων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κατεβάσει και την Κ15, με τον προπονητή Χρήστο Ράπτη να αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο μιας ομάδας που πέρυσι έφτασε μια ανάσα από τη συμμετοχή της στο Final Four της Κ15 της Super League.

Όσον αφορά τον Αλέκο Τάτση, ξεκίνησε από τον ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, έγινε επαγγελματίας με τη γιαννιώτικη ομάδα το 1996 και έπαιζε ως επιθετικός. Aγωνίστηκε, επίσης, στην Προοδευτική, στον Ολυμπιακό, στην αγγλική Κόλτσεστερ, στον Εθνικό Πειραιώς, στον Βύζαντα Μεγάρων αλλά και στη Δόξα Κρανούλας στη Γ’ Εθνική. 

Ως προπονητής θήτευσε στους πάγκους της Μουσιωτίτσας, του Θριάμβου Σερβιανών όπου κατέκτησε νταμπλ και κέρδισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική το 2018, του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά και της Ανατολής.

Σχολιασμος