Ανανέωσε με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ιάσoνας Κύρκος

18.07.2024 Αναγνώστηκε 1343 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ένα γιαννιωτόπουλο, γέννημα-θρέμμα της ομάδας, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Ιάσονας Κύρκος θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να φοράει τη φανέλα με τον ταύρο στο στήθος, με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ανανέωσε με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ιάσoνας Κύρκος
Ο Κύρκος είναι επαγγελματίας στον ΠΑΣ Γιάννινα από το καλοκαίρι του 2021, έκανε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τον Μάιο του 2022, ενώ συνολικά μετρά δέκα εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Την περασμένη σεζόν σεζόν πραγματοποίησε τέσσερις συμμετοχές με την ομάδα ομάδα, λόγω κι ενός σοβαρού τραυματισμού που είχε.

Η Aνακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ιάσονα Κύρκο. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου του 2003 και είναι γέννημα θρέμμα Γιαννιώτης έχοντας αναδειχθεί από τις ακαδημίες του ΠΑΣ όταν κι ενσωματώθηκε σε αυτές σε ηλικία 14 ετών από τον Ατρόμητο Ιωαννίνων.
Ο Κύρκος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του με αποτέλεσμα να κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο τον Μάιο του 2022 στο νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα playoff. Συνολικά ο Κύρκος μετράει δέκα συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΣ.
Ο Ιάσονας Κύρκος αποτελεί το παρόν και το μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα και στο πλαίσιο αυτό η ανανέωση της συνεργασίας ήταν επιθυμία που έγινε πραγματικότητα.

 

 

Σχολιασμος