Δοκιμές ποδοσφαιριστών από την Κ 19

19.07.2024 Αναγνώστηκε 1642 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα και ενδεχομένως και στο βασικό στο Καρπενήσι ο Αυστριακός Ρενέ Πομς θα δοκιμάσει και παίκτες από την Κ19 της ομάδας προκειμένου κάποιοι εξ αυτών να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο και να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Χτες γράψαμε ότι έχουν γίνει συζητήσεις με τον 18χρονο μέσο Ορέστη Καλέμι, ενώ μαζί με αυτόν θα δοκιμαστούν και οι Παναγιώτης Καφενζής, Βασίλης Αθανασίου και Γιάννης Βλέτσας.

 

Δοκιμές ποδοσφαιριστών από την Κ 19
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Παρά την κακή περσινή χρονιά της Κ 19 που γνώρισε βαριές ήττες όπως από τον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης, υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που ξεχώρισαν και θα δοκιμαστούν προκειμένου να γίνουν επαγγελματίες. Εκτός του μέσου Ορέστη Καλέμι θα δοκιμαστούν ακόμα ο αριστεροπόδαρος, ύψους 1.84, κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Καφενζής, ο δεξιός μπακ χαφ Βασίλης Αθανασίου, αλλά και ο μέσος Γιάννης Βλέτσας. 

Είναι σημαντικό ο ΠΑΣ Γιάννινα να δώσει ευκαιρίες και προοπτική σε Γιαννιωτόπουλα και γενικά νεαρούς παίκτες, οι οποίοι θα έχουν φιλοδοξία και όραμα να παίξουν στην πρώτη ομάδα και να μην οδηγηθεί σε αμφιβόλου προελεύσεως και ποιότητας ξένους παίκτες. 

Σχολιασμος