Ήρθε Γιάννενα ο Σόρια, έρχεται και ο Τζίνο

19.07.2024 Αναγνώστηκε 3104 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Εν τω μεταξύ, έχει ήδη φτάσει στα Γιάννενα και ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις ο Ισπανός δεξιός Κάρλες Σόρια, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένεται στην πόλη και ο Ουρουγουανός αμυντικός χαφ Φεντερίκο Τζίνο.

 

Ήρθε Γιάννενα ο Σόρια, έρχεται και ο Τζίνο
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Ο Σόρια έφτασε στην πόλη των Ιωαννίνων πριν δύο ημέρες και μάλιστα ανέβασε και σχετικό στόρι στο Instagram, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεκίνησε ήδη ατομικές προπονήσεις και τρέξιμο μόνος του στο ΠΕΑΚΙ τις πρωινές ώρες. Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με τον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Η πλευρά του Σόρια είχε στείλει εξώδικο στη γιαννιώτικη ΠΑΕ για οφειλές, ωστόσο πήρε κάποια χρήματα για να μην έχει δικαίωμα προσφυγής και είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει όπως όλα δείχνουν και ο Ουρουγουανός Τζίνο. Ο Τζίνο έχει συμβόλαιο μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2024, δηλαδή για ακόμα ένα εξάμηνο. Παρότι αρχικά είχε κόψει τις γέφυρες επικοινωνίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έψαχνε ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, τελικά φαίνεται ότι δεν έχει βρει κάτι και θα συνεχίσει στον ΠΑΣ τουλάχιστον για ένα εξάμηνο.

Σχολιασμος