Στα Γιάννενα οι Παναγιώτης και Γιάννης Χριστοβασίλης

25.07.2024 Αναγνώστηκε 2029 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στα Γιάννενα βρίσκονται αυτές τις ημέρες οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Παναγιώτης και Γιάννης Χριστοβασίλης, προκειμένου να ρυθμίσουν λεπτομέρειες της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας, ενώ έχουν επιδοθεί και σε έναν αγώνα εύρεσης χορηγιών και έχουν συναντήσεις με τοπικούς επιχειρηματίες.

Στα Γιάννενα οι Παναγιώτης και Γιάννης Χριστοβασίλης
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Οι δύο μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται στα Γιάννενα εδώ και λίγες ημέρες στην πόλη και προσπαθούν να βρουν λύσεις στα πολλά προβλήματα της ομάδας μπας και τρέξει λίγο ο μεταγραφικός σχεδιασμός καθώς η ομάδα δεν έχει ούτε 18 παίκτες και επιστρατεύονται αρκετά νεαρά παιδιά από την Κ 19 προκειμένου να γίνει εσωτερικό δίτερμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέρφια και ιδιοκτήτες της ομάδας είχαν συναντήσεις με τοπικούς επιχειρηματίες. Ιδίως ο Γιάννης Χριστοβασίλης βρίσκεται πάνω από 10 ημέρες στην πόλη και προσπαθεί να κάνει συναντήσεις προκειμένου να βρει χορηγίες και συνεργασίες για τη γιαννιώτικη ΠΑΕ.

Οι δύο μεγαλομέτοχοι του ΠΑΣ βρέθηκαν χτες και προχτές στο Πανηπειρωικό και είχαν συναντήσεις με τον τεχνικό διευθυντή Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, αλλά και τον γενικό αρχηγό και παλιά δόξα της γιαννιώτικης ομάδας, Γιώργο Ντάσιο. Στις συναντήσεις συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα της ομάδας όπως το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο Καρπενήσι, αλλά και ορισμένες λεπτομέρειες για τα φιλικά προετοιμασίας. 

 

Σχολιασμος