Υπό το βλέμμα των φιλάθλων η προπόνηση (video)

26.07.2024 Αναγνώστηκε 1752 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Την πρώτη τους προπόνηση μπροστά στο φίλαθλο κοινό του ΠΑΣ, πραγματοποίησαν σήμερα στο «Ζωσιμάδες» οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα που προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Αυστριακού προπονητή Ρενέ Πομς και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου.

 

Υπό το βλέμμα των φιλάθλων η προπόνηση (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Την απογευματινή προπόνηση στο Ζωσιμάδες παρακολούθησε και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Χριστοβασίλης ο οποίος είδε μέρος της προπόνησης από την κερκίδα και στη συνέχεια κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο όπου συνομίλησε τόσο με τον τεχνικό διευθυντή Κωνσταντίνο Παλαιολόγο όσο και με τον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Ντάσιο.

Το πρόγραμμα είχε δουλειά πάνω στο passing game καθώς και στις συνεργασίες και τα τελειώματα, ενώ στο τελευταίο μέρος του προγράμματος έγινε και οικογενειακό διπλό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της προπόνησης οι 200 και πλέον φίλαθλοι του ΠΑΣ χειροκρότησαν τους παίκτες και τον Ρενέ Πομς.

Η γιαννιώτικη ομάδα θα κάνει αποκαλυπτήρια το επόμενο Σάββατο 3 Αυγούστου στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την αλβανική Μπίλις στις 18.00 στο «Ζωσιμάδες». Την επόμενη μέρα, Κυριακή 4 Αυγούστου, η αποστολή των Γιαννιωτών θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ευρυτανία ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι το Αιγάλεω στις 14 Αυγούστου.

Πάντως είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το γεγονός ότι βρέθηκαν φίλαθλοι στο Ζωσιμάδες για την ουσιαστικά πρώτη επίσημη προπόνηση, κάτι που δείχνει ότι ο ο κόσμος δεν θα λείψει από το πλευρό της ομάδας, βοηθώντας γι’ άλλη μια φορά στα δύσκολα και ενόψει του απαιτητικού πρωταθλήματος.

Σχολιασμος