Πομς: «Θα χρειαστούν τουλάχιστον 3-4 μεταγραφές» (video)

27.07.2024 Αναγνώστηκε 1300 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά το τέλος της χτεσινής προπόνησης ο Ρενέ Πομς αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά, τονίζοντας ότι ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 3-4 μεταγραφές σε θέσεις όπως αμυντικού, χαφ και σίγουρα επιθετικού, ενώ αναφέρθηκε και στην ευκαιρία που έχουν οι νεαροί παίκτες να δείξουν πράγματα στη διάρκεια της προετοιμασίας

Πομς: «Θα χρειαστούν τουλάχιστον 3-4 μεταγραφές» (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς αισθάνεται που βρίσκεται στα Γιάννενα: «Πολύ καλά, είναι μία όμορφη πόλη. Είμαι εδώ μία εβδομάδα και απολαμβάνω την παραμονή μου. Είναι πολύ καλός και ο κόσμος και η πόλη και η ομάδα.  Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες στην ομάδα, πρέπει να τους προετοιμάσουμε. Ο σύλλογος υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία. Αυτό είναι ένα νέο ξεκίνημα, μία επανεκκίνηση. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κίνητρα, κάνουν το καλύτερο για να επιστρέψει η ομάδα στην Α’ κατηγορία».

Για τις μεταγραφές: «Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, οπότε έχουμε ακόμα πολύ χρόνο. Θα δώσουμε την ευκαιρία στους νέους παίκτες να μας δείξουν πόσο καλοί είναι, αλλά σίγουρα θα χρειαστούμε 3-4 παίκτες ακόμα».

Για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: «Θα δούμε, χρειαζόμαστε αμυντικό, παίκτη στα άκρα και σίγουρα επιθετικό. Ψάχνουμε παίκτες σε 3-4 θέσεις. Είμαι πολύ θετικός και αισιόδοξος ότι θα έχουμε τους παίκτες αυτούς μαζί μας τις επόμενες 2-3 εβδομάδες».

Να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις έγιναν στα αγγλικά και δεν υπήρχε κανείς διερμηνέας να τις μεταφράσει.

Σχολιασμος