Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την Ηγουμενίτσα

07.09.2024 Αναγνώστηκε 846 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Αζίζ και Σέποβιτς, τιμωρημένο Μάντζη που κουβαλάει τιμωρία από τον τελευταίο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τους Καλέμι, Ναούμη και Κύρκο θα ταξιδέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα αύριο στην Ηγουμενίτσα για την πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων και την αναμέτρηση (08/09, 16:30) με αντίπαλο τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την Ηγουμενίτσα

Στην αποστολή βρίσκονται οι Νικολιάς και Γκίνης που αποκτήθηκαν πρόσφατα και συνολικά 20 ποδοσφαιριστές. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι με μια προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ. Οι ποδοσφαιριστές του Ρενέ Πομς δούλεψαν πάνω στις στατικές φάσεις καθώς και στα τελειώματα. Εκτός προπόνησης και κατ' επέκταση και αποστολής έμειναν με μικροτραυματισμούς οι Καλέμι, Ναούμης, Αζίζ και Κύρκος και ο ανέτοιμος Δούμας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του ΠΑΣ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει αύριο αυθημερόν για την Ηγουμενίτσα και θα επιστρέψει στα Γιάννενα μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Αθανασίου, Βρακάς, Γκίνης, Λούπας, Αθανασίου, Σόρια, Τζίνο, Λεό, Σομποτσίνσκι, Ρίντερ, Χάινριχ, Βουτσάς, Μπεγκάλα, Μπακαδήμας, Νικολιάς, Μίνα, Καφενζής, Πάνος, Λάμψιας, Λώλης.

 

Σχολιασμος