ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Ενορχηστρωμένη επίθεση κατά της ομάδας»

10.09.2024 Αναγνώστηκε 995 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε νωρίς χτες το απόγευμα σε υψηλούς τόνους στο Δήμο Ηγουμενίτσας κάνοντας λόγο για θέατρο παραλόγου και ενορχηστρωμένη επίθεση κατά της ομάδας, με στόχο την τιμωρία της ομάδας, ενώ επιτίθεται στη δημοτική αρχή σημειώνοντας ότι και «η κοροϊδία έχει τα όρια της».

ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Ενορχηστρωμένη επίθεση κατά της ομάδας»

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε νωρίς χτες το απόγευμα σε υψηλούς τόνους στο Δήμο Ηγουμενίτσας κάνοντας λόγο για θέατρο παραλόγου και ενορχηστρωμένη επίθεση κατά της ομάδας, με στόχο την τιμωρία της ομάδας, ενώ επιτίθεται στη δημοτική αρχή σημειώνοντας ότι και «η κοροϊδία έχει τα όρια της». Στην ουσία η γιαννιώτικη ΠΑΕ αποποιείται ευθυνών λέγοντας ότι δεν ζήτησε ποτέ εισιτήρια και ως εκ τούτου ήταν ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας με την αστυνομία η περιφρούρηση του αγώνα και η ασφαλής διεξαγωγή του...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από το βράδυ της Κυριακής ζούμε το θέατρο του παραλόγου και παρότι είχαμε αποφασίσει να μην απαντήσουμε φαίνεται πως πλέον βρίσκεται εν πράξει μια ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο την τιμωρία του κάτι που το έχει καταλάβει και ο πλέον αδαής.

Όσον αφορά την ανακοίνωση του Δήμου Ηγουμενίτσας που διαβάσαμε προς μεγάλη μας έκπληξη, έχουμε να δηλώσουμε ότι η κοροϊδία έχει και τα όρια της και δεν θα δεχθούμε να γίνουμε ο αποδιοπομπαίος τράγος, επειδή ορισμένοι επιθυμούν να απομακρύνουν από πάνω τους την όποια ευθύνη κρύβοντας με αυτό τον τρόπο την ανικανότητα τους.

Είδαμε έναν ολόκληρο Δήμο να μας εγκαλεί για κάτι για το οποίο η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον Δήμο Ηγουμενίτσας και τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου. Συγκεκριμένα κατηγορούν την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την στιγμή που η ΠΑΕ ουδέποτε ζήτησε εισιτήρια για τον αγώνα, ουδέποτε η ίδια προέβη σε οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της, ουδέποτε μάλιστα ενημέρωσε ότι θα πάνε φίλαθλοι της στον αγώνα.

Επομένως αυθαίρετα και χωρίς να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες και διατυπώσεις, βγήκαν προς πώληση εισιτήρια στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Ηγουμενίτσας χωρίς να έχουν ληφθεί και τα αντίστοιχα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή ενός αγώνα.

Αντί λοιπόν να κάνουν την αυτοκριτική τους για την παντελώς έλλειψη μέτρων ενός τέτοιο αγώνα κόντρα στην ομάδα που εκπροσωπεί επάξια και κάνει περήφανη όχι μόνο την πόλη των Ιωαννίνων, αλλά όλη την Περιφέρεια της Ηπείρου – μέρος της οποίας είναι και η Ηγουμενίτσα- απαιτούν από την ΠΑΕ να ζητήσει συγνώμη και να τιμωρηθεί, όταν η ίδια δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα. Εδώ όμως άλλος πρέπει να ζητήσει συγνώμη για το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Ο στρουθοκαμηλισμός φαίνεται πως είναι επιλογή του Δήμου Ηγουμενίτσας, ο οποίος αντί να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της πόλης ασχολείται με πράγματα για τα οποία έχουν πραγματική άγνοια. Θέλουμε να πιστεύουμε πως από τέτοια άγνοια και όχι από επιλογή δεν έγινε καμία αναφορά στον τρόπο με τον οποίο υποδέχτηκαν τον ΠΑΣ Γιάννινα οι οπαδοί του τοπικής ομάδας αν και αμφιβάλλουμε κατά πόσο ήταν οπαδοί του Σπάρτακου και όχι κάποιας άλλης ομάδας.

Τέλος, ο Δήμος Ηγουμενίτσας εγκαλεί τον ΠΑΣ Γιάννινα για την αγωνιστική του συμπεριφορά. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι να διαβάσει την τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα περί σεβασμού του αντιπάλου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα επιτρέψει κανέναν να εμπαίζει το όνομα του και θα συνεχίσει να είναι αρωγός στην προσπάθεια για ένα ποδόσφαιρο για όλους αφήνοντας τον ακραίο λόγο εκτός.

 

Σχολιασμος