Την Κυριακή (15/09) με την Ερμιονίδα ο ΠΑΣ Γιάννινα

10.09.2024 Αναγνώστηκε 507 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Για την προσεχή Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 16:30 στο Δημοτικό Στάδιο Κρανιδίου ορίστηκε ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο την Ερμιονίδα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αναμέτρηση που θα είναι κι αυτή νοκ άουτ και ως εκ τούτου η νίκη είναι μονόδρομος για τους Ηπειρώτες.

 

 

Την Κυριακή (15/09) με την Ερμιονίδα ο ΠΑΣ Γιάννινα
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Μετά το 0-11 επί του Σπάρτακου Γραικοχωρίου την περασμένη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει και αυτή την Κυριακή για το Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα του Ρενέ Πομς θα αντιμετωπίσει την Ερμιονίδα στο Δημοτικό Στάδιο Κρανιδίου την ερχόμενη Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 16:30. Η Ερμιονίδα πέρασε και από τις δύο πρώτες φάσεις του Κυπέλλου χωρίς αγώνα και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι το πρώτο επίσημο της σεζόν για την ομάδα της Αργολίδας.

Με βάση την κλήρωση που έγινε στις 23 Αυγούστου η Ερμιονίδα πέρασε από την 1η φάση και συγκεριμένα το 7ο γκρουπ χωρίς αγώνα. Στη 2η φάση κληρώθηκε με τον Ιωνικό, αγώνας που είχε οριστεί για την Κυριακή (8/9, 16:30) στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ, ο αγώνας ματαιώθηκε, κατόπιν ανάκλησης της δήλωσης συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος του Ιωνικού. Νωρίτερα, η ομάδα της Νίκαιας είχε παραιτηθεί και από το πρωτάθλημα της Super League 2 και κίνησε τη διαδικασία για να παίξει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πειραιά. League 2.

Η Ερμιονίδα υποβιβάστηκε πέρυσι από την Γ΄Εθνική στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αργολίδας μετά από 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας στις εθνικές κατηγορίες κι έχοντας φτάσει μέχρι την Β΄Εθνική. Να σημειωθεί ότι η Ερμιονίδα αγωνίζεται στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας ως φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας για τη σεζόν 2023-24 και όχι ως κυπελλούχος καθώς ο Παναργειακός, ομάδα που είναι η κάτοχος του τροπαίου συμμετέχει στον θεσμό ως σύλλογος της Super League 2

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να περάσει άνετα μετά από την Ηγουμενίτσα και από το Κρανίδι και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.  Υπενθυμίζεται ότι στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μπαίνουν στον θεσμό οι ομάδες που τερμάτισαν πέρυσι από την 5η ως τη 12η θέση της Super League 1, συν τις νεοφώτιστες Athens Καλλιθέα και Λεβαδειακό.

Σχολιασμος