Πάνος: «Θέλουμε τον κόσμο μας στο ματς με Ηρακλή» (video)

15.09.2024 Αναγνώστηκε 696 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κρανίδι με την Ερμιονίδα, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Ξενοφών Πάνος στάθηκε στη δουλειά που έχει γίνει στην προετοιμασία και ευχήθηκε η ομάδα να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής σε ματς του Κυπέλλου και όχι στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Πάνος: «Θέλουμε τον κόσμο μας στο ματς με Ηρακλή» (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτό τον υπέροχο κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα μακριά να δει την ομάδα. Ο προπονητής μας επισήμανε όλη την εβδομάδα ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί όπως στο προηγούμενο παιχνίδι. Δείξαμε από το πρώτο λεπτό ποιος είναι το αφεντικό του παιχνιδιού σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο αλλά με πειθαρχία καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου».
Για το αν μπορεί ο ΠΑΣ να αντιμετωπίσει σκληρές ομάδες: «Φυσικά και μπορεί. Εμείς να παίξουμε το παιχνίδι μας όπως σε όλη την προετοιμασία αλλά όταν πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί, θα το κάνουμε. Είναι φανταστική η δουλειά που έχουμε κάνει στην προετοιμασία μέχρι σήμερα, θεωρώ δεν θα έχουμε πρόβλημα. Σε κάθε προπόνηση δουλεύουμε ασταμάτητα στα τελειώματα των φάσεων, βάζουν διαφορετικοί παίκτες γκολ, όλοι μπορούν να σκοράρουν. Όλοι μαζί κάνουμε και άμυνα γιατί πρέπει να κρατάμε το μηδέν και μπροστά με όσα έχουμε κάνει στην προετοιμασία να έρθει και το γκολ».
Για τον αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, αν στοιχίσει στην ομάδα η απουσία του κόσμου: «Ευχόμαστε να παίξουμε στο Κύπελλο χωρίς κόσμο. Στο ματς με Ηρακλή θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να δώσει βροντερό παρών. Ζήσαμε μοναδική συσπείρωση στην Ηγουμενίτσα. Είναι ωραίο να είμαστε όλοι ένα, κόσμος, παίκτες, διοίκηση. Είναι το μυστικό για αυτά που θέλουμε να κάνουμε φέτος».

Σχολιασμος