Η Παναχαϊκή αντίπαλος του ΠΑΣ στο Κύπελλο

17.09.2024 Αναγνώστηκε 757 φορές #Κύπελλο Ελλάδας #ΠΑΣ Γιάννινα

Η Παναχαϊκή του Γιάννη Τάτση είναι ο αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα στη 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος όπως προέκυψε από την κλήρωση που ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ. Οι Γιαννιώτες θα αντιμετωπίσουν στις 25 ή στις 26 Σεπτεμβρίου στο "Ζωσιμάδες" τους Πατρινούς και ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Έτσι ο ΠΑΣ θα εκτίσει την τιμωρία του για τα επεισόδια στην Ηγουμενίτσα, ενώ θα υποδεχτεί κανονικά με κόσμο τον Ηρακλή.

 

Η Παναχαϊκή αντίπαλος του ΠΑΣ στο Κύπελλο

Στο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Γιάννη Τάτση, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο παιχνίδι της Β' φάσης με τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας.

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες είναι νοκ άουτ και στη 4η φάση και θα γίνουν το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι Γιαννιώτες είχαν αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στην Πάτρα στις 28 Αυγούστου και ηττήθηκαν με 1-0 χάρη σε γκολ με πέναλτι του Κοζορώνη.

Για να φτάσει στη 4η φάση του Κυπέλλου, η Παναχαϊκή απέκλεισε στη 2η φάση τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας με σκορ 1-4 και στην επόμενη φάση την Καλαμάτα με 1-0 στην παράταση. 

Aναλυτικά τα ζευγάρια της 4ης φάσης

Εθνικός Πειραιώς- Άρης

Κηφισιά- Λαμία

Λάρισα- Πανσερραϊκός

Αιγέας Πλωμαρίου/Καβάλα- Αστέρας Τρίπολης

Ζάκυνθος- Παναργειακός

Λεβαδειακός- Ατρόμητος

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαϊκή 

Αιγάλεω- Καμπανιακός

Διαγόρας Ρόδου- Athens Kallithea

Aπόλλων Κρύας Βρύσης- Βόλος 

Νέα Ιωνία- Πανιώνιος

ΟΦΗ- Παναιτωλικός 

Σχολιασμος