Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Βουτσάς, χάνει όλη τη σεζόν

17.09.2024 Αναγνώστηκε 545 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Πριν καλά καλά ξεκινήσει η σεζόν και μετά από μόλις δύο επίσημα παιχνίδια ο ΠΑΣ Γιάννινα βλέπει την ατυχία να του χτυπά την πόρτα. Μετά τον Άγγελο Τσίρη που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο πρώτο φιλικό με την αλβανική Μπίλις, δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστά ούτε για τον Χρήστο Βουτσά. Ο 23χρονος αμυντικός χαφ υπέστη επίσης ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με αποτέλεσμα να χάνει ολόκληρη τη σεζόν.

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Βουτσάς, χάνει όλη τη σεζόν

Ο νεαρός Χρήστος Βουτσάς μπήκε αλλαγή στο 60' του αγώνα με την Ερμιονίδα, όμως 8 λεπτά αργότερα τραυματίστηκε. Ο 23χρονος Θεσσαλονικιός αμυντικός χαφ χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Η οριστική διάγνωση για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Βουτσά έγινε με τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας. Η μαγνητική ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας, όμως ο τομογράφος υπέστη μια βλάβη και τελικά έγινε σήμερα.

Δυστυχώς τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για τον Βουτσά και επαληθεύτηκε η αρχική ιατρική γνωμάτευση. Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει τη σεζόν ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος αυτής καθώς θα μπει στο χειρουργείο και θα μείνει τουλάχιστον 6 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Μια ακόμα ατυχία για τους Γιαννιώτες πριν καλά καλά ξεκινήσει η σεζόν...

 

Σχολιασμος