Πρεμιέρα με νίκη θέλει ο ΠΑΣ στην Κατερίνη

21.09.2024 Αναγνώστηκε 149 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κάνει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα και αντιμετωπίζει το απόγευμα (21/09, 17:00) το νεοφώτιστο στην κατηγορία Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης για την 1η αγωνιστική της Super League 2. Μετά το Κύπελλο οι Ηπειρώτες θέλουν να μπουν επιτυχημένα και με νίκη και στο πρωτάθλημα προκειμένου να αποδείξουν έμπρακτα ότι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία.

Πρεμιέρα με νίκη θέλει ο ΠΑΣ στην Κατερίνη

Μετά από 4 χρόνια παρουσίας στην Super League 1, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποβιβάστηκε και σήμερα ξεκινάει το ταξίδι του στα...αχαρτογράφητα νερά της Super League 2. Μια διαφορετική κατηγορία, με λιγότερη λάμψη, λιγότερα έσοδα και αρκετή καχυποψία από τους φιλάθλους. Η διοίκηση Χριστοβασίλη εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι τον Ρενέ Πομς και τα δείγματα γραφής του Αυστριακού τεχνικού είναι θετικά. Παρόλα αυτά, καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο και τα παιχνίδια με Σπάρτακο Ηγουμενίτσας και Ερμιονίδα φυσικά δεν προσφέρονται για ασφαλή συμπεράσματα.

Έτσι, ο σημερινός αγώνας είναι ένα καλό κρας τεστ για το σύνολο του Ρενέ Πομς  στο ξεκίνημα της σεζόν. Γενικά ο ΠΑΣ έχει μπροστά του μια απαιτητική εβδομάδα με 3 αγώνες σε 7-8 ημέρες. Σήμερα στην Κατερίνη με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, την ερχόμενη Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου με την Παναχαϊκή στο «Ζωσιμάδες» και την Κυριακή 29/9  θα υποδεχτεί τον Ηρακλή στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής. Τρία δυνατά παιχνίδια που χρειάζονται σωστή διαχείριση και προσεγμένες επιλογές και από την τεχνική ηγεσία.

Με Αζίζ και Μάντζη η αποστολή

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε χτες το μεσημέρι με προπόνηση στις 15:30 στο ΠΕΑΚΙ.  Η προπόνηση είχε τις τελευταίες πινελιές πάνω στο τακτικό κομμάτι με εναλλαγή θέσεων, για να ολοκληρωθεί με σέντρες και τελειώματα.

Είκοσι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Ρενέ Πομς για τον σημερινό  (17.00) αγώνα με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Super League 2. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν ο επιθετικός Βασίλης Μάντζης και ο Αγγλονιγηριανός μέσος Μιγκέλ Αζίζ.

 

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Ρενέ Πομς: Αθανασίου, Γκίνης, Λούπας, Λώλης, Πάνος, Αζίζ, Τζίνο, Ρίντερ, Μπεγκάλα, Μπακαδήμας, Δούμας, Σομποτσίνσκι, Λεό, Σόρια, Χάινριχ, Σέποβιτς, Καλέμι, Νικολιάς, Μάντζης, Αθανασίου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ναούμης, Καφενζής, Βουτσάς, Τσίρης, καθώς οι Βρακάς, Κύρκος και  Μίνα.

Με κόσμο στην Κατερίνη

Τη συμπαράσταση του κόσμου του θα έχει ο ΠΑΣ στο εναρκτήριο παιχνίδι της Super League 2 στην Κατερίνη. Παρότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν ζήτησε επίσημα εισιτήρια, η ΠΑΕ Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ανέλαβε την πρωτοβουλία να παραχωρήσει τη θύρα 1 του Α’ Κατερίνης για τις ανάγκες των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα. Το εισιτήριο για τη συγκεκριμένη θύρα κοστίζει 10 ευρώ.

«Για την αγορά των εισιτηρίων εισόδου θα λειτουργήσουν δύο εκδοτήρια. Το πρώτο βρίσκεται στην δυτική πλευρά του σταδίου, στον κυκλικό κόμβο και θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει από την Θύρα 1 με τα κάγκελα και το τουρνικέ και οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι θα κάθονται στην κερκίδα ΘΥΡΑ 1», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Διαιτητής ο Τικόζογλου

Ο Κωνσταντίνος Τικόζογλου της ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση του Εθνικού Nέου Κεραμιδίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Βοηθοί του Tικόζογλου θα είναι ο Θωμάς Βαλιώτης και ο Γρηγόριος Δεδικούσης της ΕΠΣ Λάρισας. Τέταρτος θα είναι ο Γεώργιος Ραφαήλ Δρακίδης της ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ χθες η ΚΕΔ προχώρησε αδικαιολόγητα στην αλλαγή του παρατηρητή διαιτησίας. Ενώ είχε ορίσει παρατηρητή τον Βασίλη Γαβριηλίδη από την ΕΠΣ Θράκης, ξαφνικά όρισε τον Γεώργιο Λιόλιο από την ΕΠΣ Λάρισας. Ακόμη δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα και άρχισαν τα όργανα στη Super League 2, αφού ο Λαρισαίος παρατηρητής θα κληθεί να βαθμολογήσει τους Λαρισαίους επόπτες .

Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση

Ο ΣΚΑΙ ιδιοκτησίας του Γιάννη Αλαφούζου είναι ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός που απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League 2 και ξεκινάει μεταδόσεις αγώνων από το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, ενώ μεταδόσεις θα κάνει και το site monobala.gr, επίσης ιδιοκτησίας Αλαφούζου.

Το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα στην Κατερίνη δεν θα καλυφθεί ζωντανά, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν στιγμιότυπα.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της πρεμιέρας: Σήμερα,  14:45 ΑΕΛ – Καβάλα ΣΚΑΪ. Αύριο, 12:00  Χανιά – Καλαμάτα ΣΚΑΪ, 17.00 ΠΑΟΚ Β’ – ΠΟΤ Ηρακλής/Φούρνοι Βενέτη ΣΚΑΪ Hybrid. Δευτέρα (23/9) 17:30 Asteras Β’ Αktor – Πανιώνιος Monobala.gr

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου το ΠΑΣ- Παναχαϊκή

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 16.00 στο Ε.Σ.Ι. "Ζωσιμάδες" θα υποδεχτεί ο ΠΑΣ Γιάννινα την Παναχαϊκή σε νοκ άουτ αναμέτρηση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών αφού ο ΠΑΣ θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής για τα επεισόδια στην Ηγουμενίτσα.

 

Σχολιασμος