Μάντζης: «Ήθελα χρόνια να έρθω στον ΠΑΣ» (video)

26.09.2024 Αναγνώστηκε 1048 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Οδυνηρό χαρακτήρισε τον αποκλεισμό από την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδος ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Βασίλης Μάντζης, ο οποίος αποκάλυψε ότι ήθελε πολλά χρόνια να έρθει στον ΠΑΣ Γιάννινα και παρά τη μη ευνοϊκή χρονική συγκυρία για την ομάδα φέτος, ήθελε πολύ να έρθει και να βοηθήσει.

Μάντζης: «Ήθελα χρόνια να έρθω στον ΠΑΣ» (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Μάντζη στη συνέντευξη τύπου:

«Ένας αποκλεισμός πάντα είναι οδυνηρός. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να συνεχίσουμε στον θεσμό. Είναι 26 παιχνίδια το πρωτάθλημα και τα έξτρα ματς μόνο καλό κάνουν, γιατί έχουμε 22-23 παίκτες που όλοι θέλουν να παίξουν. Δεν αντικατοπτρίζει το σκορ την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο β’ ημίχρονο άλλαξε το παιχνίδι, γυρίσαμε στο κανονικό μας σύστημα, άνοιξε το παιχνίδι και ήταν δεδομένο αυτό  γιατί θέλαμε να κυνηγήσουμε το γκολ, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, είχαμε  την ατυχία να μη βάλουμε το γκολ, αλλά να το δεχτούμε. Ελπίζω να λειτουργήσει ως ένα καλό μάθημα, γιατί το Σάββατο έχουμε δύσκολο ματς με πολύ καλή ομάδα και πρέπει να δείξουμε τελείως διαφορετικό πρόσωπο».

Για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΣ: «Ήξερα που έρχομαι, συνειδητά ήρθα, έχουν μείνει στην ομάδα πολύ καλοί παίκτες από πέρυσι, έχουμε καλό προπονητή και φιλόδοξο επιτελείο. Γενικά αυτή η ομάδα έχει έναν δικό της τρόπο, διαφορετικό από τις άλλες ομάδες, έχει τη δική της φιλοσοφία, οι παίκτες είναι σε καλή ηλικία και ήρθα να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν είναι έτοιμος ή αν θέλει πίστωση χρόνου: «Δεν χρειάζεται πίστωση χρόνου, ήρθα να βοηθήσω άμεσα. Η τακτική μας είναι διαφορετική, πρώτη φορά δουλεύω με αυτό το μοντέλο των  προπονητών, είναι διαφορετικό και ίσως να χρειάζομαι προσαρμογή στο σύστημα, όχι στη φυσική κατάσταση.

Έχω μιλήσει με τον προπονητή, δεν έχουμε διαφωνία σ’ αυτό. Απλά είναι το παιχνίδι μας τέτοιο που θέλει πολύ μαχητικότητα, πολύ δύναμη, πολύ καλή φυσική κατάσταση. Είχα να παίξω 60 λεπτά από ένα παιχνίδι με τον Ατρόμητο στα play out που είναι πιο χαλαρά ματς εκεί. Χρειάζομαι πιο πολύ χρόνο στο να αντέχω τη δύναμη και τη μαχητικότητα, παίζουμε 3-4-3 χωρίς δεκάρι και είναι κάτι διαφορετικό, έχουμε τον δικό μας τρόπο. Δεν θέλω πίστωση χρόνου για κριτική, γιατί πρέπει να κερδίσουμε το Σάββατο».

Για το αν σκεφτόταν καιρό να έρθει στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Αλήθεια είναι αυτό. Το σκεφτόμουν χρόνια να έρθω, είμαι πολύ χαρούμενος αν και ήρθα σε δύσκολο μομέντουμ, δεν είναι ο ευρωπαίος ΠΑΣ Γιάννινα ή ομάδα της επτάδας-εξάδας ή νεοφώτιστος. Ήθελα πολύ καιρό να έρθω».

Για το ποιους βλέπει φαβορί για άνοδο: «Σίγουρα δείχνει ότι πάει η Λάρισα για άνοδο με όλα αυτά που ακούμε όχι μόνο αγωνιστικά, ο Ηρακλής με τα μεγάλα ονόματα, ο ΠΑΣ με τον δικό του τρόπο, αλλά δεν ξεχνάμε τον Διαγόρα που έχει έμπειρους παίκτες και φιλόδοξους νεαρούς, τον Μακεδονικό που τερμάτισε πέρυσι τρίτος, το Κεραμίδι που φαντάζει αουτσάιντερ, είναι δύσκολο να του πάρεις βαθμούς στην έδρα του».

Σχολιασμος