Ολοκληρώνει την προετοιμασία του ενόψει Ηρακλή ο ΠΑΣ

27.09.2024 Αναγνώστηκε 519 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Την ήττα από την Παναχαϊκή και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας άφησαν πίσω τους στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ακολουθεί ένα μεγάλο ντέρμπι πρωταθλήματος αύριο Σάββατο (28/09, 15:00) με αντίπαλο τον Ηρακλή στο «Ζωσιμάδες»για την 2η αγωνιστική της Super League 2.

 

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του ενόψει Ηρακλή ο ΠΑΣ
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Σίγουρα το 0-2 και συνολικά η εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στους Πατρινούς προβλημάτισαν αρκετά τους φιλάθλους, ωστόσο το παιχνίδι κόντρα στον «Γηραιό» θα είναι διαφορετικά και με άλλα δεδομένα. 

Άλλωστε οι Ηπειρώτες θα έχουν και τη συμπαράσταση του κόσμου τους που θα βρεθεί μαζικά στο Εθνικό Στάδιο παρότι το παιχνίδι είναι τηλεοπτικό και παρότι οι τιμές των απλών εισιτηρίων είναι «τσουχτερές» για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Το χτεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία για όσους παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στην Παναχαϊκή περισσότερο από ένα ημίχρονο. 

Για τους υπόλοιπους η προπόνηση κινήθηκε σε υψηλή ένταση με συναρμογές και παιχνίδια μικρού χώρου για να ολοκληρωθεί με σέντρες και τελειώματα.

Εκτός προπόνησης παρέμεινε ο Ιάσονας Κύρκος που αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Ναούμης. 

Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στις 15:00 στο «Ζωσιμάδες» και  θα είναι κλειστή για τους φιλάθλους και τους δημοσιογράφους.

Χειρουργούνται σήμερα Τσίρης και Βουτσάς

Στην Αθήνα βρίσκονται από χτες οι δύο μεγάλοι άτυχοι της σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι Άγγελος Τσίρης και Χρήστος Βουτσάς και θα περάσουν την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να ξεπεράσουν τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που έχουν υποστεί. 

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές θα χειρουργηθούν στο νοσοκομείο Metropolitan με το οποίο συνεργάζεται ο γιατρός του ΠΑΣ Γιάννινα και διακεκριμένος ορθοπεδικός Σταύρος Ριστάνης. 

Οι ευχές όλων είναι να πάνε όλα καλά και τα δύο νεαρά παιδιά να γυρίσουν δυνατοί και το ταχύτερο δυνατό στα γήπεδα και τους αγωνιστικούς χώρους.

Διαιτητής ο Δραγάτης με Ηρακλή

Ο διαιτητής Αλέξανδρος Δραγάτης από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ηρακλή που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο «Ζωσιμάδες» για την 2η αγωνιστική στον Α' όμιλο της Super League 2.

Βοηθοί του Δραγάτη θα είναι οι Βασίλειος Μάνος της ΕΠΣ Λάρισας και Παναγιώτης-Δημήτριος Σακκάς της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Τέταρτος θα είναι ο Χαράλαμπος Μαργαρίτης της ΕΠΣ Κέρκυρας. 

Τέλος παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γεώργιος Λιόλιος της ΕΠΣ Λάρισας, ο οποίος ήταν παρατηρητής και στο παιχνίδι της πρεμιέρας του ΠΑΣ με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στην Κατερίνη.

Ανακοίνωση του Ηρακλή με υπονοούμενα

Σε όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β', αλλά και στον ορισμό του Ηπειρώτη στην καταγωγή διαιτητή Δραγάτη αναφέρεται ο Ηρακλής σε ανακοίνωση που εξέδωσε, θέλοντας προφανώς να δημιουργήσει προκατάληψη για την διαιτητική τριάδα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Κύριοι της νέας ΕΠΟ, κύριοι της ΚΕΔ την προηγουμένη αγωνιστική μας ορίσατε Λαρισαίους διαιτητές στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μας στερήσει την νίκη αφού είχαμε μια «τραβηγμένη» αποβολή, ενώ σε αντίθετη κραυγαλέα φάση που θα μπορούσε να ήταν αποβολή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ η διαιτητής έδειξε «παίζεται». Στο νέο ντέρμπι της ομάδας μας στα Γιάννενα μας ορίζεστε Ηπειρώτη διαιτητή και Λαρισαίο βοηθό, όπως και Λαρισαίο παρατηρητή διαιτησίας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα είναι τυχαία».

Σχολιασμος