Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Ηρακλή

27.09.2024 Αναγνώστηκε 1195 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς εκπλήξεις και απρόοπτα ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ηρακλή στο «Ζωσιμάδες» για την 2η αγωνιστική της Super League 2. Ο Ρενέ Πομς πήρε στην αποστολή 21 παίκτες και δούλεψε σήμερα με τους ποδοσφαιριστές πάνω στην τακτική σε μια κλειστή προπόνηση, ετοιμάζοντας προφανώς κάποιες εκπλήξεις στον «Γηραιό».

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Ηρακλή

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο «Ζωσιμάδες» με μια προπόνηση κλειστή για τους δημοσιογράφους και τους φιλάθλους. Ο Ρενέ Πομς δούλεψε με τους παίκτες πάνω στο τακτικό κομμάτι και κυρίως στην επιθετική τακτική, αλλά και στα τελειώματα φάσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αυστριακός τεχνικός ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ηρακλή. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι εξής παίκτες: Αθανασίου, Βρακάς, Γκίνης, Σόρια, Λούπας, Πάνος, Σομποτσίνσκι, Ρίντερ, Μπακαδήμας, Δούμας, Αζίζ, Τζίνο, Μπεγκάλα, Αθανασίου, Καλέμι, Νικολιάς, Λώλης, Χάινριχ, Λεό, Σέποβιτς, Μάντζης.

Εκτός αποστολής  έμειναν οι τραυματίες Τσίρης και Βουτσάς, μαζί με τους Καφενζή και Ναούμη, αλλά και για λόγους τακτικής οι Λάμψιας, Κύρκος και Μίνα.

Σχολιασμος