Πομς: «Πήραμε την ενέργεια και το πάθος του κόσμου» (video)

28.09.2024 Αναγνώστηκε 218 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στο ντέρμπι με τον Ηρακλή ο Ρενέ Πομς και στάθηκε στην παρουσία του κόσμου που μετέφερε την ενέργεια και το πάθος του στους παίκτες της ομάδας. Ο Αυστριακός τεχνικός αναφέρθηκε στις διαφορές με τον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, ενώ ζήτησε να υπάρξει συνέχεια στο καλό ξεκίνημα της ομάδας λέγοντας ότι το πρωτάθλημα είναι μεγάλο ακόμα μέχρι τον Μάιο.

Πομς: «Πήραμε την ενέργεια και το πάθος του κόσμου» (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως το περιμέναμε, από το πρώτο λεπτό με ένταση. Δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι το θέλαμε αυτό το παιχνίδι, κερδίσαμε πολλές μονομαχίες, ήμασταν βέβαια και τυχεροί στην άμυνα, επιθετικά ήμασταν πάρα πολύ καλά. Στο τέλος της ημέρας, νομίζω ότι το αξίζαμε και ειδικά μετά τον αποκλεισμό της Τετάρτης».

Για τις διαφορές μεταξύ του αγώνα της Τετάρτης και του σημερινού: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, έχει τη δική του ιστορία, το δικό του στυλ παιχνιδιού. Την Τετάρτη αλλάξαμε το σύστημα, δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, η Παναχαϊκή είναι πράγματι μια καλή και δυνατή ομάδα, να δώσουμε συγχαρητήρια για τη νίκη αλλά σήμερα είχαμε άλλο παιχνίδι. Παίξαμε από την αρχή δυνατά και κερδίσαμε δίκαια. Το γεγονός ότι ηττηθήκαμε την Τετάρτη μας έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο για το σημερινό παιχνίδι και ήμασταν από την αρχή καλύτεροι, κερδίζοντας κάθε μονομομαχία».

Για το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ ποδοσφαιριστών και φιλάθλων και πόσο μπορεί αυτό να βοηθήσει: «Είναι σημαντική η ενέργεια που δίνουν οι φίλαθλοι και το είδαμε σήμερα. Αυτό ήταν ένα στοιχείο που έλειπε την Τετάρτη που δεν είχε κοσμο το γήπεδο, πήραμε από την αρχή αυτή την ενέργεια και το πάθος μεταξύ κόσμου και παικτών, ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο για εμάς».

Για την ανακοίνωση του Ηρακλή στο ημίχρονο: «Δεν θέλω να αναφέρομαι στη διαιτησία. Ο διαιτητής προσπαθεί να πάρει τις καλύτερες αποφάσεις, μπορεί ένας προπονητής να έχει παράπονα, ένας άλλος να μην έχει αλλά εγώ δεν θέλω να μιλάω για τη διαιτησία».

Για το εάν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αν είναι σημαντικό που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δυο νίκες: «Για μένα δεν είναι μικρό πρωτάθλημα αλλά ένα μεγάλο πρωτάθλημα μέχρι τον Μάιο. Δεν είναι το θέμα να ξεκινάς καλά αλλά να συνεχίζεις καλά και να είσαι καλά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Για το εάν είναι ικανοποιημένος από τις τρεις γραμμές και αν πιστεύει ότι είναι πλήρης η ομάδα: «Δεν έχω αλλάξει άποψη, είμαι ικανοποιημένος και από το κέντρο. Ο Τζίνο και ο Μπεγκάλα πήγαν πολύ καλά, έκλεισαν χώρους, κέρδισαν μονομαχίες».

Σχολιασμος