Μάντζης: «Ωραίο το κλίμα στο γήπεδο από τον κόσμο» (video)

28.09.2024 Αναγνώστηκε 259 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Την ικανοποίησή του για το ότι πέτυχε δυο γκολ στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή εξέφρασε ο επιθετικός του ΠΑΣ Βασίλης Μάντζης που τόνισε ότι η ομάδα έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από την Παναχαϊκή και στάθηκε στη στήριξη του κόσμου.

Μάντζης: «Ωραίο το κλίμα στο γήπεδο από τον κόσμο» (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν ξεμπλόκαρε με τα δύο σημερινά γκολ μιας και πάντα οι σέντερ φορ θέλουν να δείξουν αμέσως ποιοι είναι: «Υπάρχει ένα άγχος και είμαι τυχερός που μπήκαν τα γκολ από στατικές φάσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε και βγάλαμε αντίδραση μετά το παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Κερδίσαμε έναν ανταγωνιστή σε σχέση με τους στόχους που έχουμε και οι δυο. Ο Ηρακλής ήταν μια πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα μεσοεπιθετικά και σ’ όλες τις γραμμές. Κερδίσαμε και τον κόσμο που είναι σημαντικό γι’ αυτήν την ομάδα και τη δεδομένη στιγμή».
Για το κλειδί της νίκης: «Ήταν ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι που είχε πολύ καλούς συνδυασμούς μεσοεπιθετικά και από τις δύο ομάδες. Υπήρχαν και αμυντικά λάθη, αλλά ήταν υψηλού επιπέδου. Νομίζω ότι πιο πολύ κρίθηκε στη νοοτροπία, το πιστέψαμε, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και είχαμε σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα. Όλοι χρειάζονται, βέβαια.
Θεωρώ ότι η νοοτροπία άλλαξε, η ψυχολογία έρχεται μετά τη νίκη. Θέλαμε να αντιδράσουμε σήμερα, αυτό κάναμε στο γήπεδο με την ενέργεια που βγάλαμε. Στην αρχή δεν βάλαμε ποιότητα, αλλά μετά το γκολ βρήκαμε και πιο ωραίες φάσεις και παίξαμε πιο ωραίο ποδόσφαιρο και μετά ήρθε και η καλή ψυχολογία. Θέμα νοοτροπίας η νίκη».
Για το δέσιμο που υπάρχει των παικτών με τον κόσμο: «Είναι πολύ δύσκολο να μένουν σε μία ομάδα που έπεσε κατηγορία, παίκτες από την προηγούμενη χρονιά. Το λέω γιατί ήμουν κι εγώ στον Ιωνικό ήμουν παλιά .Θέλουν πολλή στήριξη από τον κόσμο. Αυτά τα παιδιά βιώνουν μέσα τους πολύ δυνατά συναισθήματα, σας το λέω γιατί μιλάω μαζί τους. Το είχαν πολύ ανάγκη αυτό που έγινε σήμερα, αυτό που έγινε στο Κεραμίδι κι αυτό που θέλουμε να γίνει με τη Νίκη Βόλου».
Για το εάν τα γκολ βοηθάνε στην η άμεση προσαρμογή του επιθετικού: «Τα γκολ βοηθάνε όλους τους παίκτες, όχι μόνο τους επιθετικούς. Του επιθετικού είναι η κύρια δουλειά του, αλλά όλοι οι παίκτες νιώθουν καλύτερα στο γήπεδο με ένα γκολ».
Για το κλίμα που συνάντησε στο «Ζωσιμάδες»: «Ήταν κάτι που μου άρεσε. Απλά πρέπει να κάνουμε κι άλλες νίκες για να το ζούμε κάθε Κυριακή».
Για το ότι ο κόσμος φώναξε για πρώτη φορά το όνομά του: « Δεν το άκουσα γιατί έχω ένα θέμα στο αυτί αλλά έχουμε τη φιλοδοξία και το «ψώνιο» γιατί εκτιθέμεθα στους αγωνιστικούς χώρους, οπότε ικανοποιεί κάθε παίκτη».

Για το αν ΠΑΣ και Ηρακλής θα πάνε μέχρι τέλους στη μάχη της ανόδου: «Ναι μέχρι τέλους. Ο Ηρακλής έχει πολύ καλό και πλούσιο ρόστερ. Έχει παίκτες που τους ξέρουμε όλοι. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πριν 10 χρόνια ήταν ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής και για μενα μέσα στους 3 καλύτερους όσο βλέπω ποδόσφαιρο. Οπότε αυτή η ομάδα θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την άνοδο».
Για το αν παίζουν ρόλο τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας στην ψυχολογία τους: «Όταν παίζεις με μια ομάδα σαν τον Ηρακλή έχεις το κίνητρο, γιατί είναι μεγάλη ομάδα και έχεις και παίκτες καλούς. Όταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό, όμως, πρέπει να έχεις το κίνητρο με οποιαδήποτε ομάδα. Ευτυχώς για μας ο Βόρειος Όμιλος έχει πολύ καλές ομάδες ιστορικές. Είναι πολύ καλός όμιλος με ομάδες με κόσμο και με δύσκολες έδρες».

Σχολιασμος