Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ ενόψει Νίκης Βόλου

02.10.2024 Αναγνώστηκε 494 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ ξεκίνησε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την τρίτη στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2 και τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου το μεσημέρι της Κυριακής (06/10, 15:00) στο «Ζωσιμάδες».

 

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ ενόψει Νίκης Βόλου
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Για να έχει αξία η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στο προηγούμενο ντέρμπι με τον Ηρακλή θα πρέπει η ομάδα της Ηπείρου να διατηρηθεί στην κορυφή και να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Κάτι που γνωρίζει και ο Ρενέ Πομς και οι συνεργάτες του. Μάλιστα, αν ο ΠΑΣ είναι σοβαρός και προσηλωμένος και πάρει το παιχνίδι της Κυριακής υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μείνει μόνος πρώτος καθώς η Λάρισα έχει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Το παιχνίδι της Κυριακής κρύβει παγίδες και θα έχει πολλές δυσκολίες για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί το σύνολο του Πομς να έπαιξε με αντεπιθέσεις κόντρα στον Ηρακλή και να πέτυχε δύο γκολ από στατικές φάσεις, ωστόσο κόντρα στη Νίκη Βόλου θα είναι πιο δύσκολα.

Η βολιώτικη ομάδα θα παίξει κλειστά και θα πρέπει ο ΠΑΣ να διασπάσει πολυπρόσωπη άμυνα, κάτι που δείχνει η ομάδα να μην μπορεί να το κάνει εύκολα.

Στη χτεσινή προπόνηση, μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με πάσες και τελειώματα σε μικρές εστίες, ενώ στη συνέχεια έγινε passing game αερόβιας μορφής, αλλά και εξάσκηση στα τελειώματα φάσεων.

Ο Μπακαδήμας αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και αποχώρησε από την προπόνηση, χωρίς πάντως να υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία καθώς εκ μέρους της ομάδας λένε ότι έγινε για προληπτικούς λόγους.

Αντίθετα, ο Κύρκος επανήλθε από τον πρόσφατο τραυματισμό του και ακολούθησε το πρώτο κομμάτι της προπόνησης.

Για σήμερα Τετάρτη υπάρχουν προγραμματισμένες δύο προπονήσεις στο ΠΕΑΚΙ. Η μία στις 10:00 το πρωί και η δεύτερη στις 16:00 το μεσημέρι.

Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας

Ολιγοήμερη παράταση στα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2024-25 δόθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ακολουθεί ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

Έτσι, όσοι φίλαθλοι θέλουν να αγοράσουν διαρκείας θα μπορούν μέχρι την προσεχή Παρασκευή 4 Οκτωβρίου. Οι τιμές είναι στα 120 ευρώ στη μεγάλη κερκίδα (θύρες 3-4-6) και στα 100 στην παλιά σκεπαστή κερκίδα (θύρα 9), αλλά και στο πέταλο της θύρας 10. Υπάρχουν και παιδικά εισιτήρια που κοστίζουν 40 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης στη συνέντευξη Τύπου τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν αγοράσει οι φίλοι του ΠΑΣ είναι περίπου 850 και η γιαννιώτικη ΠΑΕ θέλει να φτάσουν τα περσινά δεδομένα, δηλαδή περίπου στα 1200-1300.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει πως, λόγω της ζήτησης που εξακολουθεί να υπάρχει από τους φίλους της ομάδας μας και προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τους, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2024 – 2025 παίρνει παράταση μέχρι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και ωράριο από τις 10:00 έως τις 16:00

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που συνεχίζουν την στήριξη τους στην ομάδα και βρίσκονται δίπλα της σε κάθε στιγμή».

Χειρουργείται και ο Βουτσάς

Μετά τον Τσίρη και ο Βουτσάς θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού μετά τη ρήξη που υπέστη στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός αμυντικός χαφ του ΠΑΣ Γιάννινα θα χειρουργηθεί στην Αθήνα την Πέμπτη από τον γιατρό της ομάδας και διακεκριμένο ορθοπεδικό Σταύρο Ριστάνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βουτσάς ήταν να χειρουργηθεί μαζί με τον Τσίρη την περασμένη Παρασκευή, όμως λόγω ίωσης αναβλήθηκε το δικό του χειρουργείο για αυτή την εβδομάδα καθώς έπρεπε πρώτα να αναρρώσει.

 

Σχολιασμος