Καμία ανησυχία για Τζίνο - Μπακαδήμα ενόψει Νίκης Βόλου

03.10.2024 Αναγνώστηκε 558 φορές

Με διπλή προπόνηση και δύο απουσίες των Τζίνο και Μπακαδήμα συνεχίστηκε χτες στο ΠΕΑΚΙ η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της κυριακάτικης (06/10, 15:00) αναμέτρησης με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου στο «Ζωσιμάδες» για την 3η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2.

 

Καμία ανησυχία για Τζίνο - Μπακαδήμα ενόψει Νίκης Βόλου
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Στη χτεσινή πρωινή προπόνηση το πρώτο μέρος του προγράμματος περιείχε ασκήσεις συναρμογής και ασκήσεις ρόντο, ενώ ακολούθησαν ασκήσεις με τη μπάλα και παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε. Το μεσημέρι οι παίκτες του ΠΑΣ χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έκαναν ασκήσεις με βάρη και ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ έγινε και ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου της Νίκης Βόλου και οι παίκτες είδαν στιγμιότυπα από προηγούμενα παιχνίδια.

Προληπτικά εκτός και των δύο χτεσινών προπονήσεων έμειναν οι Μπακαδήμας και Τζίνο. Ο Αγρινιώτης στόπερ δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη ούτε χτες λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, όμως δεν υπάρχει ανησυχία και θα μπει κανονικά στη σημερινή προπόνηση. Προληπτικά εκτός έμεινε και ο Τζίνο λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ωστόσο ούτε για τον Ουρουγουανό χαφ υπάρχει λόγος ανησυχίας και σήμερα θα προπονηθεί κανονικά.

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ θα γίνει στις 11:00 στο ΠΕΑΚΙ και αναμένεται ο Ρενέ Πομς και οι συνεργάτες του να μπουν σε πιο τακτικά κομμάτια ενόψει του κυριακάτικου αγώνα. Είναι ένα ζητούμενο πως ο ΠΑΣ θα διασπάσει μια πολυπρόσωπη άμυνα και γενικά μια ομάδα που θα έχει αμυντικούς προσανατολισμούς.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια

Στη διάθεση των φιλάθλων βγαίνουν από σήμερα τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Νίκη Βόλου στο «Ζωσιμάδες». Οι τιμές είναι μειωμένες σε σχέση με τις τιμές στο ντέρμπι με τον Ηρακλή κατά 5 ευρώ. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ στη μεγάλη σκεπαστή (θύρες 3,4,6) και στα 10 ευρώ στην παλιά σκεπαστή και συγκεκριμένα τις θύρες 9 και 10. Επίσης, για παιδιά μέχρι 16 ετών το εισιτήριο θα είναι 5 ευρώ. Για το συγκεκριμένο ματς τα εκδοτήρια θα μείνουν ανοιχτά μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι αύριο Παρασκευή η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε παράταση στις αγορές των εισιτηρίων διαρκείας με τις τιμές να είναι 120 και 100 ευρώ αντίστοιχα στη μεγάλη και τη σκεπαστή κερκίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2 Ελλάδας 2024-25 κόντρα στη Νίκη Βόλου στο Ε.Σ.Ι. «Οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», την Κυριακή (06/10) και ώρα 15.00.

Για τον εν λόγω αγώνα θα ισχύσουν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων, τα οποία και θα πωλούνται ηλεκτρoνικά μέσω του more.com καθώς και στα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ καθώς και σε αυτό στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 -> 15€

ΘΥΡΑ 9 -> 10€

ΘΥΡΑ 3VIP -> 25€

ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 35€

Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2008 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 -> 5€

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι:

ΠΕΜΠΤΗ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από 10:00 έως 16:00 και ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 έως 14:00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ, και την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα στις 15:00».

Διαιτητής ο Ξανθιώτης Δρακίδης

Ο Γιώργος Ραφαήλ Δρακίδης από την ΕΠΣ Ξάνθης θα είναι ο διαιτητής που όρισε η ΚΕΔ / ΕΠΟ στον κυριακάτικο αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Νίκη Βόλου.  Πρόκειται για αξιολογημένο διαιτητή που φέτος ανέβηκε στους πίνακες της Super League 2 και τις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν έπαιξε σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Βοηθοί του Δρακίδη θα είναι ο Αναστάσιος Φράγκος και Ιωάννης Φακανάς, αμφότεροι από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κεχαγιάς της ΕΠΣ Κοζάνης. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Νικόλαος Κούλιας από την ΕΠΣ Κέρκυρας.

Να σημειωθεί ότι ο Γιαννιώτης ρέφερι Σπύρος Ζαμπαλάς ορίστηκε στην Super League 1 να διευθύνει το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής Άρης - Λαμία και θα έχει έναν εκ των βοηθών του τον επίσης Γιαννιώτη Θανάση Κόλλια, ενώ ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης ορίστηκε AVAR στο σαββατιάτικο παιχνίδι του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ.

Σχολιασμος