Με ελλείψεις ο ΠΑΣ Γιάννινα στον αγώνα με τον Μακεδονικό

11.10.2024 Αναγνώστηκε 2300 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με πρωινή προπόνηση χτες και σήμερα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει της κυριακάτικης (13/10, 15:00) αναμέτρησης με αντίπαλο τον Μακεδονικό στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας για την 4η αγωνιστική της Super League 2.

 

Με ελλείψεις ο ΠΑΣ Γιάννινα στον αγώνα με τον Μακεδονικό
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Παρά τη «λευκή» ισοπαλία με τη Νίκη Βόλου κανείς στο στρατόπεδο της γιαννιώτικης ομάδας δεν χάνει την αισιοδοξία του και την πίστη του ότι ο ΠΑΣ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία και θα παλέψει για την άνοδο. Άλλωστε, είναι πολύ νωρίς ακόμα και το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και πολλούς αγώνες.

Η προσοχή όλων στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας. 

Για να…ρεφάρει τους δύο χαμένους βαθμούς από τη Νίκη Βόλου, η ομάδα της Ηπείρου θα κυνηγήσει το διπλό στη Νέα Ευκαρπία, κάτι που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες του Ρενέ Πομς. 

Η χτεσινή προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις ρόντο, για να ακολουθήσουν παιχνίδια κατοχής με τους παίκτες χωρισμένους σε τρεις ομάδες των επτά. Στη συνέχεια ακολούθησε αγωνιστικό παιχνίδι επτά εναντίον επτά και εξάσκηση πάνω στα τελειώματα φάσεων. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και χτες ο Μπεγκάλα, ο οποίος δεν έχει ακόμα ξεπεράσει το κάταγμα στα πλευρά και θα είναι εκτός με τον Μακεδονικό. Ο Σλοβάκος αμυντικός χαφ θα δώσει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τον αγώνα με τον Καμπανιακό στο «Ζωσιμάδες». 

Επίσης, έλειπε και ο Γάλλος Λεό που θα ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Στην Εθνική Άγιου Μαρτίνου ο Λεό

Για πρώτη φορά θα αγωνιστεί ως διεθνής ο Γάλλος του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ζαν Μπαπτίστ Λεό, όχι όμως με τους «τρικολόρ» της Εθνικής Γαλλίας, αλλά με τον Άγιο Μαρτίνο, ένα νησί της Καραϊβικής που το βόρειο τμήμα του αποτελεί μια κοινότητα ανήκει στη Γαλλία.

Ο Λεό αναχώρησε για τη χώρα του και θα αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια στις 12 και 15 Οκτωβρίου κόντρα στην Αγία Λουκία, επίσης μικρή κοινότητα σε νησί της Καραϊβικής. 

Οι δύο αγώνες είναι στο πλαίσιο του κυπέλλου Εθνών CONCACAF Nations League και ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα θα φορέσει για πρώτη φορά το σήμα της κοινότητας-νησιού, από το οποίο κατάγεται. Δεν ήταν πολλοί, ακόμα και εντός ομάδας, που γνώριζαν τη συγκεκριμένη περιοχή, όμως σίγουρα θα την μάθουν περισσότερο τώρα μετά τις συμμετοχές του Λεό.

Σχολιασμος