Ανασύνταξη στον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Καμπανιακού

16.10.2024 Αναγνώστηκε 724 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Η βαριά ήττα με 3-1 από τον Μακεδονικό και κυρίως η κάκιστη εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας έχουν φέρει προβληματισμό και ανησυχία στο γιαννιώτικο στρατόπεδο. Πλέον, η προσοχή παικτών και τεχνικής ηγεσίας στράφηκε στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Καμπανιακό το απόγευμα της Παρασκευής (18/10, 17:00) στο «Ζωσιμάδες» για την 5η αγωνιστική της Super League 2.

Ανασύνταξη στον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Καμπανιακού
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής και κυρίως τη νίκη της Λάρισας επί του Ηρακλή η διαφορά του ΠΑΣ Γιάννινα με την κορυφή αυξήθηκε στους 5 βαθμούς.

Με μόλις 7 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές η ομάδα της Ηπείρου χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στον Καμπανιακό προκειμένου να μείνει «ζωντανή» στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Υπάρχουν αρκετές γκρίνιες στο εσωτερικό της ομάδας και για τον Ρενέ Πομς και κυρίως για τις αλλαγές συστημάτων και τη μη χρησιμοποίηση όλων των παικτών, αλλά και το να παίζουν παίκτες σε λάθος θέσεις όπως πχ ο Πάνος που έπαιξε αμυντικό χαφ με τον Μακεδονικό.

Η νίκη κόντρα στον Καμπανιακό είναι μονόδρομος, κάτι που φαίνεται να έχουν αντιληφθεί άπαντες στο γιαννιώτικο στρατόπεδο. Τη Δευτέρα όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Μακεδονικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις ρόντο καθώς και αγωνιστικά παιχνίδια μικρού χώρου.

Χτες Τρίτη η προετοιμασία συνεχίστηκε με απογευματινή προπόνηση και το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια καθώς και σέντρες με τελειώματα φάσεων.  Μετά το τέλος της προπόνησης ορισμένοι παίκτες έκαναν και πρόγραμμα στο γυμναστήριο με ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης.

Το ευχάριστο για τον Ρενέ Πομς είναι ότι επέστεψε σε κανονικό ρυθμό από τη Δευτέρα ο Μάτους Μπεγκάλα και θα είναι διαθέσιμος κανονικά ενόψει Καμπανιακού.

Ο Σλοβάκος αμυντικός χαφ ξεπέρασε το κάταγμα που είχε υποστεί στα πλευρά και υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα της Παρασκευής στο «Ζωσιμάδςς». Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί στις 11:00 στο ΠΕΑΚΙ.

Εισιτήρια με 10 και 15 ευρώ με Καμπανιακό

Από τη Δευτέρα έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής με τον Καμπανιακό και η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 15 ευρώ για τη μεγάλη σκεπαστή και στα 10 ευρώ είναι η τιμή για τη θύρα 9-10. Επίσης, για παιδιά μέχρι 16 ετών το εισιτήριο θα είναι 5 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2 Ελλάδας 2024-25 κόντρα στoν Καμπανιακό στο Ε.Σ.Ι. «Οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», την Παρασκευή (18/10) και ώρα 17.00.

Για τον εν λόγω αγώνα θα ισχύσουν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων, τα οποία και θα πωλούνται ηλεκτρoνικά μέσω του more.com καθώς και στα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ καθώς και σε αυτό στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 -> 15€

ΘΥΡΑ 9 -> 10€

ΘΥΡΑ 3VIP -> 25€

ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 35€

Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2008 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 -> 5€

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι:

ΤΕΤΑΡΤΗ έως ΠΕΜΠΤΗ από 10:00 έως 16:00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ και την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα στις 17:00.

Tην ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 15:00 και η είσοδος στις κερκίδες του Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες» θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω των μηχανισμών διέλευσης (τουρνικέ) και στην θύρα που αναγράφεται στο εκδοθέν εισιτήριο. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας και προμήθεια των εισιτηρίων σας για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων κατά την είσοδο».

Χωρίς Τζίνο με Διαγόρα ο ΠΑΣ

Η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Φεντερίκο Τζίνο στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό ήταν η τρίτη και αναγκαστικά ο Ουρουγουανός μέσος θα λείψει σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Ο Ρενέ Πομς και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να εκτίσει ο Τζίνο στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής με τον Διαγόρα στο «Ζωσιμάδες».

Σχολιασμος