Χωρίς τον Μπακαδήμα ο ΠΑΣ με Καμπανιακό

17.10.2024 Αναγνώστηκε 320 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με ένα σημαντικό πρόβλημα συνεχίστηκε χτες και ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αυριανής (18/10, 17:00) αναμέτρησης με αντίπαλο τον Καμπανιακό στο «Ζωσιμάδες», στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Super League 2. Το απρόοπτο αφορά τον τραυματισμό του αμυντικού Μάκη Μπακαδήμα, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάταση στον δικέφαλο και θα απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι και καλείται ο Ρενέ Πομς να βρει λύση στο κέντρο της άμυνας.

Χωρίς τον Μπακαδήμα ο ΠΑΣ με Καμπανιακό
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Ο Μπακαδήμας ταλαιπωρείται από μια διάταση στον δικέφαλο του ποδιού του και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης 5-6. Επομένως, ο Αγρινιώτης στόπερ θα λείψει από την αναμέτρηση με τον Καμπανιακό και θα είναι διαθέσιμος ενόψει του επόμενου αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’. Πρόκειται για μια σημαντική απώλεια στο κέντρο της άμυνας και καλείται ο Ρενέ Πομς να βρει λύση εκ των έσω για την τριάδα των στόπερ, δηλαδή εκείνο που θα πλαισιώσει τους Ρίντερ και Σομποτσίνσκι. Πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί ένας εκ των Πάνου ή Δούμα, κάτι που δοκιμάστηκε και στη χτεσινή προπόνηση.

Το χτεσινό πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις ρόντο καθώς και εξάσκηση των ποδοσφαιριστών σε τελειώματα σε μικρούς χώρους. Στη συνέχεια ο Ρενέ Πομς και οι συνεργάτες του δούλεψαν πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στον αγώνα με τον Καμπανιακό και ιδίως στο κομμάτι των μεταβάσεων από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο. Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης έγινε εσωτερικό δίτερμα δέκα εναντίον δέκα.

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Καμπανιακού θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα στις 17:00 με προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ και στη συνέχεια ο Ρενέ Πομς θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα.

Διαιτητής με Καμπανιακό ο Μπαλαχούτης

Ο Γεώργιος Μπαλαχούτης από την ΕΠΣ Πειραιά ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Καμπανιακό. Βοηθοί του Πειραιώτη ρέφερι θα είναι οι Παντελής Πάνου της ΕΠΣ Φλώρινας και Δημήτριος Μίχος της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ Λαρισαίος θα είναι και ο τέταρτος διαιτητής ο Θωμάς Μπουρουζίκας. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Νικόλαος Αθανασίου της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Θετικό το διεθνές ντεμπούτο του Λεό

Τον δρόμο της επιστροφής πήρε προς τη βάση του στα Γιάννενα ο Ζαν Μπατίστ Λεό μετά τα δύο πρώτα του διεθνή παιχνίδια με την Εθνική του γαλλικού Άγιου Μαρτίνου.  Ο Λεό μέτρησε μία νίκη και μία ήττα στα δύο παιχνίδια που έγινε διεθνής και σήμερα επιστρέφει στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Αγίου Μαρτίνου ηττήθηκε στην έδρα της με 1-2, με τον Λεό να παίζει για περίπου 30 λεπτά στον αγώνα. Στη δεύτερη αναμέτρηση όμως που έγινε στην Αγία Λουκία ο επιθετικός του ΠΑΣ έπαιξε κάτι παραπάνω από μία ώρα και είχε ενεργό συμμετοχή στη νίκη του Αγίου Μαρτίνου με 0-4. Αρχικά, κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του άνοιξε το σκορ, ενώ έδωσε κι ακόμα μια ασίστ για ένα ακόμα γκολ.

Σχολιασμος