LIVE (ΤΕΛΙΚΟ)ΠΑΣ Γιάννινα- Καμπανιακός 2-1

18.10.2024 Αναγνώστηκε 2739 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Παρακολουθήστε ζωντανά από το «Ζωσιμάδες» την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Καμπανιακό για την 5η αγωνιστική στον Α' όμιλο της Super League 2 σε περιγραφή και σχολιασμό των Θανάση Μυριούνη και Νίκου Γιωτίτσα.

LIVE (ΤΕΛΙΚΟ)ΠΑΣ Γιάννινα- Καμπανιακός 2-1
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας
  • Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, τη «λευκή» ισοπαλία με τη Νίκη Βόλου και την ήττα από τον Μακεδονικό, ο ΠΑΣ Γιάννινα επιζητά πάση θυσία την επιστροφή στις νίκες υποδεχόμενος τον Καμπανιακό στο «Ζωσιμάδες», στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2. 

  • Με πρωινό χαλάρωμα ολοκληρώθηκε το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Μπεγκάλα και Λεό, ενώ απόντας είναι ο τραυματίας Μπακαδήμας.

  • Τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ στη μεγάλη κερκίδα (θύρες 3,4,6), ενώ κοστίζουν 10 ευρώ στην παλιά σκεπαστή και τη θύρα 9, αλλά και στο πέταλο της θύρας 10. Επίσης, για παιδιά μέχρι 16 ετών το εισιτήριο θα είναι 5 ευρώ. Tα εκδοτήρια στο «Ζωσιμάδες» θα λειτουργήσουν από τις 12 το μεσημέρι έως την έναρξη του αγώνα στις 17:00.

  • Ο Καμπανιακός έχει έξι βαθμούς, κερδίζοντας τη Νίκη Βόλου (2-0) και τον Διαγόρα Ρόδου (0-1) και γνωρίζοντας την ήττα από τον Μακεδονικό (1-0) και τον ΠΑΟΚ Β’ (1-3) την περασμένη αγωνιστική. Ο προπονητής Κώστας Γεωργιάδης θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές τους διαθέσιμους, ενώ η αποστολή διανυκτέρευσε χθες στα Γιάννενα.

  • Ο Γεώργιος Μπαλαχούτης από την ΕΠΣ Πειραιά ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση. Βοηθοί του Πειραιώτη ρέφερι θα είναι οι Παντελής Πάνου της ΕΠΣ Φλώρινας και Δημήτριος Μίχος της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ Λαρισαίος θα είναι και ο τέταρτος διαιτητής ο Θωμάς Μπουρουζίκας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Αθανασίου της ΕΠΣ Θεσπρωτίας. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Ρενέ Πομς): Aθανασίου, Πάνος, Σόρια, Ρίντερ, Σομποτσίνσκι, Χάινριχ, Μπεγκάλα, Τζίνο, Νικολιάς, Σέποβιτς, Μάντζης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Γκίνης, Λούπας, Κύρκος, Καφενζής, Καλέμι, Λεό, Αθανασίου, Αζίζ, Δούμας.

Καμπανιακός (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Καθάριος Π., Γαρύφαλλος, Σαρβανίδης, Έππας, Κολλαράς, Καθάριος Ν, Φροσύνης, Κωτσόπουλος, Σέχου, Παπαστεριανός.

Στον πάγκο βρίσκονται οι:Κασαπίδης, Σγουρής, Παπακωνσταντίνου, Μανιός, Διαμαντόπουλος, Ντουμάνης, Πέττας, Κολτσίδας, Μποζίδης.

Το pre game

Εκτός 20άδας έμεινε ο τερματοφύλακας Θωμάς Βρακάς.

Με 3-5-2 θα παρατάξει τον ΠΑΣ ο Ρενέ Πομς. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασίου και την τριάδα των στόπερ θα αποτελούν οι Σομποτσίνσκι (αριστερό), Ρίντερ (κέντρο) και Πάνος (δεξί). Τη δεξιά πτέρυγα θα καλύπτει ο Σόρια, την αριστερή ο Χάινριχ και το δίδυμο στα αμυντικά χαφ θα είναι οι Τζίνο και Μπεγκάλα, ενώ ο Νικολιάς θα παίξει σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους Μάντζη και Σέποβιτς που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Με 3-4-3 θα παρατάξει τον Καμπανιακό ο Κώστας Γεωργιάδης. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γιακουμής και την τριάδα των στόπερ θα αποτελούν οι Κολλαράς, Σέχου και Παπαστεριανός. Ο Καθάριος Παύλος θα καλύπτει τη δεξιά πτέρυγα, ο Φροσύνης την αριστερή και δίδυμο στα χαφ θα είναι οι Σαρβανίδης και Έππας. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελούν δεξιά ο Γαρύφαλλος, αριστερά ο Νίκος Καθάριος και στην κορυφή ο Κωτσόπουλος.

Παλμό δίνουν οι φίλαθλοι στη θύρα 10.

P8360820

Παρών στο γήπεδο ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Παναγιώτης Χριστοβασίλης.

Αρχηγός του ΠΑΣ ο Σομποτσίνσκι και του Καμπανιακού ο Νίκος Καθάριος

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 2' εκτελέστηκε κόρνερ από τον Σόρια αλλά περνάει ανεκμετάλλευτο.

Πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο ο Παπαστεριανός μετά τη διεκδίκηση της μπάλας με τον Μάντζη. Συνεχίζει στο ματς ο αμυντικός της ομάδας της Χαλάστρας.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ 0-1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ ΣΤΟ 9' ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΟΣΥΝΗ

Ο Φροσύνης δέχτηκε τη πάσα από τον Νίκο Καθάριο, ξεμαρκαρίστηκε και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Αθανασίου και έκανε το 0-1. Πρώτο γκολ του Φροσύνη στο πρωτάθλημα, τρίτο συνολικά με τη φανέλα του Καμπανιακού.

Στο 22' ο Σόρια εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά αλλά η εκτέλεση δεν ήταν καλή με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα ο Γιακουμής.

Στο 24' ο Κωτσόπουλος κράτησε τη μπάλα, συνδυάστηκε με τον Γαρύφαλλο και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 25' σε σέντρα σουτ του Χάινριχ με το δεξί μπλόκαρε ο Γιακουμής.

 Κίτρινη κάρτα στο 26' στον Φροσύνη για φάουλ στον Τζινο

Στο 27' ο Σόρια εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Σέποβιτς πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Κίτρινη κάρτα στον Σέχου στο 29' για φάουλ στον Μάντζη

Στο 31' ο Τζίνο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Σέποβιτς πήρε την κεφαλιά υπό την πίεση του Παύλου Καθάριου αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 34' ο Κωτσόπουλος έκανε το σουτ εντός περιοχής αλλά μπλόκαρε ο Αθανασίου.

 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ ΚΑΙ 1-1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΗ ΣΤΟ 35'

P8360859

Σε αντεπίθεση για τον ΠΑΣ γίνεται φάουλ στον Τζίνο από τον Κολλαρά αλλά αφήνει πλεονέκτημα ο διαιτητής. Ο Χάινριχ έβγαλε τη σέντρα, Σόρια πήρε την κεφαλιά, πάσαρε στον Μάντζη με τον επιθετικό του ΠΑΣ με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Κίτρινη κάρτα στον Κολλαρά για το φάουλ που έκανε στον Τζίνο. Τρίτο γκολ του Μάντζη στο φετινό πρωτάθλημα.

 Στο 38' ο Κωτσόπουλος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Κίτρινη κάρτα στο 41' στον Μπεγκάλα.

Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις

ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 1-1

Ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο στο Ζωσιμάδες. Ο Καμπανιακός προηγήθηκε στο σκορ στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ με τον Φροσύνη (9') και ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο 35' με το εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Βασίλη Μάντζη.

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

Χωρίς αλλαγές για τις δυο ομάδες.

Στο 48' ο Σόρια εκτέλεσε το κόρνερ αλλά η φάση σταμάτησε για επιθετικό φάουλ του Μάντζη στον Κολλαρά.

Στο 50' επικίνδυνη σέντρα του Μάντζη αλλά το τελείωμα του Σόρια δεν ήταν καλό.

Πρώτη αλλαγή για τον Καμπανιακό στο 53'. Ο Πέττας στη θέση του Γαρύφαλλου.

Στο 55' σε αντεπίθεση για τον Καμπανιακό, ο Κωτσόπουλος έστρωσε παράλληλα στον νεοεισελθόντα Πέττα, εκείνος έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Αθανασίου.

 Στο 63' ο Τζίνο έκλεψε τη μπάλα από τον Έππα, πάσαρε καθυστερημένα στον Χάινριχ, ο Γερμανός έκανε τη σέντρα αλλά μπλόκαρε ο Γιακουμής.

Κίτρινη κάρτα στο 68' στον Χάινριχ

Δεύτερη αλλαγή για τον Καμπανιακό στο 70'. Ο Ντουμάνης στη θέση του αρχηγού Νίκου Καθάριου.

Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 72'. Ο Καλέμι στη θέση του Μπεγκάλα. Ταλαιπωρήθηκε από κράμπες ο Μπεγκάλα εδώ και δυο λεπτά, προέρχεται και από τραυματισμό.

Δυο αλλαγές για τον Καμπανιακό στο 78'. Ο Παπακωνσταντίνου στη θέση του Σαρβανίδη. Ο Μανιός στη θέση του Παύλου Καθάριου.

Δυο αλλαγές για τον ΠΑΣ στο 79'. Ο Κύρκος στη θέση του Νικολιά και ο Αθανασίου στη θέση του Πάνου.

Στο 87' ο Τζίνο σέντραρε από δεξιά, ο προωθημένος Σόρια πήρε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Γιακουμής.

Καλή στιγμή για τον ΠΑΣ στο 90' με τον Γιακουμή να αποκρούει μετά από σουτ του Σέποβιτς

Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΚΑΙ 2-1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΣΤΟ 91'.

Ο Σόρια εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Πολωνός αρχηγός του ΠΑΣ Γιαν Σομποτσίνσκι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιακουμή για το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ακόμη μια αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 94'. Ο Λεό μπαίνει στη θέση του Μάντζη.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 2-1

Η λύτρωση για τους Ηπειρώτες ήρθε στο 91' με την κεφαλιά του αρχηγού Σομποτσίνσκι και τους χάρισε τη τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2. Mια νίκη που ήρθε με ανατροπή. Αποθέωση από τους φιλάθλους στους παίκτες του ΠΑΣ μετά το τέλος του αγώνα.

Σχολιασμος