Πομς: «Ήρθα να δουλέψω, δεν με νοιάζουν οι φήμες»

18.10.2024 Αναγνώστηκε 652 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ικανοποιημένος από τη νίκη και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Ρενέ Πομς μετά τον αγώνα με τον Καμπανιακό. Ο Αυστριακός προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε πως η ομάδα δεν έχει φτάσει ακόμα στο επιθυμητό για τον ίδιο επίπεδο, ωστόσο σχολίασε και τις φήμες περί αποχώρησής του λέγοντας πως δεν τον νοιάζουν και ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του δουλεύουν καθημερινά για τη βελτίωση των παικτών και της ομάδας συνολικά. 

Πομς: «Ήρθα να δουλέψω, δεν με νοιάζουν οι φήμες»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρενέ Πομς στη συνέντευξη τύπου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο και ήταν πιο δύσκολο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλές μονομαχίες, ο αντίπαλος πάλεψε πολύ αλλά εμείς είχαμε μεγαλύτερη πείνα να πάρουμε το παιχνίδι και δικαιωθήκαμε στο τέλος».

Για το εάν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας και αν όχι τι πιστεύει ότι πρέπει να αλλάξει: «Στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε ψηλά αλλά ακόμη δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλω. Είμαι ικανοποιημένος που παλέψαμε ως το τέλος αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από κάποιες πάσες που πρέπει να τις βελτιώσουμε»

Για το εάν προβληματίζεται που ο ΠΑΣ δεν έκανε πολλές φάσεις: «Το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο είναι να κάνεις ευκαιρίες, το πιο εύκολο να αμύνεσαι. Είμαστε λίγο ανασφαλείς με τη μπάλα και θα πρέπει να το δουλέψουμε. Έχουμε παίξει μόλις πέντε παιχνίδια, θέλουμε ακόμη δουλειά αλλά με τις νίκες θα φτιάχνεται και η ψυχολογία».

Μετά το ματς με τον Μακεδονικό ακούστηκαν κάποιοι ψίθυροι. Για το εάν έφτασαν οι ίδιοι στα αυτιά του και αν η νίκη αυτή δίνει ηρεμία: «Δεν ακούω αυτές τις φήμες, δεν τις ήξερα καν. Είμαι προπονητής στον ΠΑΣ, ήρθα εδώ να δουλέψω. Πάντα η λύση είναι αυτή αλλά για αυτά τα πράγματα αποφασίζουν κάποιοι άλλοι, εάν κάποιος θεωρήσει ότι κάποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του, μπορεί να πάρει την ανάλογη απόφαση».

Για το πότε η ομάδα θα είναι έτοιμη και την αναφορά του στη ψυχολογία: «Πάντα οι νίκες σου δίνουν μια σταθερότητα. Εάν μπαίνουμε συγκεντρωμένοι 100% θα μπορούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Στον αγώνα με τον Μακεδονικό δεν μπήκαμε με την ίδια ενέργεια, δεν κερδίσαμε μονομαχίες όπως σήμερα και αυτή είναι η διαφορά και σε μια κατηγορία όπως αυτή, δεν χρειάζεσαι την ποιότητα όσο να είσαι δυναμικός και να κερδίζεις μονομαχίες.

Εάν δεν κάνεις αυτό δεν παίρνεις αποτέλεσμα. Βρισκόμαστε σε αυτή τη διαδικασία να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Όπως είπα υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν και αυτό χρειαζόμαστε. Να είμαστε δυνατοί, να παίρνουμε μονομαχίες για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

Για την υπόκλιση που του έκανε ο Μάντζης: «Έχω μια σχέση σεβασμού με όλους τους παίκτες μου και ήταν μια κίνηση σεβασμού από τον ποδοσφαιριστή σε μένα. Είμαστε μια οικογένεια, έτσι αισθάνομαι εγώ, έτσι και οι παίκτες και έτσι συνεργαζόμαστε».

Για το εάν τους υπολογίζει όλους και εάν υπάρχει κάποιος που δεν θα ήθελε να είναι στην ομάδα: «Τους υπολογίζω όλους, υπάρχουν προφανώς οι βασικοί, ένας κορμός 16-17 παικτών και κάποιοι που έρχονται από τον πάγκο για να δώσουν λύσεις. Σε μια μεγάλη χρονική περίοδο που θα διαρκέσει το πρωτάθλημα θα τους χρειαστούμε όλους».

Σχολιασμος