Αθανασίου: «Γκολάρα ο Μάντζης, αλλά ανήκει στον Τζίνο»

18.10.2024 Αναγνώστηκε 256 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Σημαντική για τη ψυχολογία των παικτών χαρακτήρισε ο τερματοφύλακας Βασίλης Αθανασίου τη σημερινή νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα και αποκάλυψε ότι είπε στον πεσμένο και τραυματία Τζίνο ότι η γκολάρα του Μάντζη του ανήκει καθώς η φάση ξεκινάει με δική του πάσα παρά το σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Κολλαρά του Καμπανιακού. 

Αθανασίου: «Γκολάρα ο Μάντζης, αλλά ανήκει στον Τζίνο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις Αθανασίου:

«Ξεκινήσαμε με ένα γκολ στην πλάτη σε μια στιγμή αδράνειας, μη συγκέντρωσης αλλά ότι καταφέραμε να πετύχουμε δυο γκολ και να πάρουμε τη νίκη είναι σημαντικό για την ψυχολογία των παικτών, του κόσμου και για την όλη πορεία».

Για το άγχος που έχουν, γιατί «πνίγονται»: «Περισσότερο είναι το πάθος που έχουμε, δεν θα έλεγα ότι πνιγόμαστε. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουμε τι εστί ΠΑΣ Γιάννινα, έχει περαστεί από τους παλιότερους και από τον κόσμο και το έχουν καταλάβει ότι ο ΠΑΣ δεν μπορεί να είναι στην κατηγορία αυτή, περισσότερο είναι πάθος και όχι πνίξιμο ή φόβος ή άγχος. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς, δουλεύουμε πάνω σε αυτό για να φτιαχτεί η ψυχολογία αλλά και να έχουμε την ανάλογη εικόνα που επιθυμεί ο προπονητής και ο κόσμος».

Για το τι είπε στον Τζίνο τη στιγμή του γκολ της ισοφάρισης: «Του είπα ότι αυτό το γκολ είναι δικό του διότι όλη η φάση ξεκινάει από αυτόν. Άμα δεν έβαζε το πόδι του όπως το έβαλε επικίνδυνα δεν θα είχαμε βάλει το γκολ. Εννοείται είναι απίθανο γκολ αλλά ξεκινάει από τον Τζίνο που χτύπησε και μπορούσε πιο σοβαρά. Συγχαρητήρια στον Μάντζη για το γκολ, δείχνει την κλάση του ως ποδοσφαριστής δείχνει ότι δεν ήταν τυχαία εκεί που ήταν και θα πω ότι έχει αδικηθεί πολλές φορές και απέδειξε ότι πρέπει να είναι ξανά στη μεγάλη κατηγορία. Με τον ΠΑΣ φυσικά».

Σχολιασμος