Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ρενέ Πομς

21.10.2024 Αναγνώστηκε 926 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ημέρα εξελίξεων η σημερινή στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ρενέ Πομς και τους συνεργάτες του και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου προπονητή που θα διαδεχθεί τον Αυστριακό τεχνικό.

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ρενέ Πομς

Μόλις τρεις μήνες και κάτι κράτησε η συνεργασία του Αυστριακού τεχνικού Ρενέ Πομς με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς σήμερα μπήκαν τίτλοι τέλους στη συνεργασία των δυο πλευρών.

Μπορεί στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον Καμπανιακό ο Αυστριακός τεχνικός να τόνισε ότι ήρθε στον ΠΑΣ να δουλέψει και δεν τον νοιάζουν οι φήμες περί αποχώρησής του από την ομάδα που κυκλοφόρησαν μετά τη βαριά ήττα από τον Μακεδονικό, ωστόσο μόλις τρία εικοσιτετράωρα μετά οι εξελίξεις ήρθαν να τον διαψεύσουν.

Με τον προπονητή παρελθόν αποτελούν και οι στενοί του συνεργάτες ο βοηθός του Ντίνο Σκβορτς, ο εκπαιδευτής τερματοφυλάκων Φίλιπ Μάρτινς και ο αναλυτής Ρόμπιν Κρασνίκι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Ρενέ Πομς. Με γνώμονα πάντα πρώτα το συμφέρον της ομάδας όσο και του ίδιου του κ. Πομς αποφασίστηκε πως η καλύτερη δυνατή λύση ήταν η ολοκλήρωση της συνεργασίας μας. Ευχαριστούμε τον ίδιο και τους συνεργάτες του, για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Σχολιασμος