Πρεμιέρα με ισοπαλία, Κ19 ΠΑΣ- Καμπανιακός 1-1

21.10.2024 Αναγνώστηκε 204 φορές

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2, ο ΠΑΣ Γιάννινα σκόραρε στις καθυστερήσεις με τον Ντρη και αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣ.

 

Πρεμιέρα με ισοπαλία, Κ19 ΠΑΣ- Καμπανιακός 1-1

Επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο της Κ19 έκανε ο προπονητής Αλέκος Τάτσης. Ο ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο είχε φάσεις με τους Τζοβάρα, Φούκη και Φλώρο,ενώ η Κ19 του Καμπανιακού είχε μια φάση με τον Δερματίδη.

Στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης και μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλημπαρούτη η μπάλα έφτασε στην περιοχή κι ο Κώττας με ωραία λόμπα κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα ανοίγοντας το σκορ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση και είχαν δοκάρι στο 83’.Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε ο Ντρης στο 94’ με σουτ έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Με την Κ19 του Καμπανιακού αγωνίστηκε ο Γιαννιώτης Θωμάς Αλεξίου που αγωνιζόταν πέρυσι στην Κ17 του ΠΑΣ.

Διαιτησία: Δαδάνης (Διαμαντόπουλος-Χατζής).

ΠΑΣ Γιάννινα:Γρηγορίου, Ντεκουμές, Γκρέστας (67΄Γκόγκος), Σουλάι, Γκόγκας, Πουλόπουλος (81΄Ευαγγέλου), Κλήμης (54΄Κώτσης), Χαλατσής, Τζοβάρας (67΄Ντρης), Φλώρος, Φούκης (81΄Μανουσαρίδης).

Καμπανιακός: Δήμου Ε., Αράπογλου (75' Χαρίτωνος), Καπουσούζης, Καράδαλης, Κάμτσης, Παναγιωτόπουλος, Αλεξίου (65' Σεφερίδης), Τσακιρίδης, Δήμου Φ.(46' Κώττας), Δερματίδης (65' Καραμπατσίδης), Αλημπαρούτης (85' Παπαχριστούδης).

ΦΩΤΟ: ΣΑΚΗΣ ΣΟΥΛΗΣ

Σχολιασμος