Στην Γκράτσερ Αυστρίας ο Πομς, πουλήθηκε από τον ΠΑΣ

22.10.2024 Αναγνώστηκε 2624 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στην πατρίδα του την Αυστρία επιστρέφει ο πρώην πλέον προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Ρενέ Πομς, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την Γκράτσερ και αναμένεται εντός της ημέρας η ανακοίνωση της πρόσληψής του. Ο Αυστριακός τεχνικός πουλήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην αυστριακή ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα μπει κι ένα ποσό στα ταμεία της γιαννιώτικης ΠΑΕ.

Στην Γκράτσερ Αυστρίας ο Πομς, πουλήθηκε από τον ΠΑΣ
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Το κλίμα στη διοίκηση για τον Ρενέ Πομς δεν ήταν καλό εδώ και καιρό, κάτι που είχε αντιληφθεί και ο ίδιος ο Αυστριακός τεχνικός, αλλά και οι συνεργάτες του. Μετά την πρώτη γκέλα και την ισοπαλία με τη Νίκη Βόλου ακόμα και σε κοινή θέα υπήρξαν τοποθετήσεις εναντίον του προπονητή.

Ο σοβαρός Ρενέ Πομς δεν δέχτηκε υποδείξεις ούτε σε πρόσωπα παικτών ούτε ήθελε να δίνει εξηγήσεις για τα τεχνικά κομμάτια της δουλειάς του. Έτσι, άρχισε να αναζητά μαζί με τον ατζέντη του από νωρίς τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η πρόταση ήρθε τελικά από την πατρίδα του την Αυστρία και συγκεκριμένα από την Γκράτσερ, ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία. Η Γκράτσερ είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 4 βαθμούς μετά από 10 αγωνιστικές και στο πρόσωπο του Πομς ψάνει να βρει τον άνθρωπο που θα την γλιτώσει από τον υποβιβασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ της αυστριακής ομάδας και του ΠΑΣ Γιάννινα επήλθε συμφωνία για να σπάσει το συμβόλαιο του Πομς με τους Γιαννιώτες και η διοίκηση Χριστοβασίλη πέρα από τα χρήματα που γλίτωσε θα βάλει στα ταμεία της και ένα αξιοσέβαστο ποσό άνω των 25.000 ευρώ, συν φυσικά τα χρήματα που χρωστούσε στον Αυστριακό.

Μετά το τέλος της χτεσινής απογευματινής προπόνησης ο Πομς συγκέντρωσε τους παίκτες στα αποδυτήρια και τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία, ανακοινώνοντας τους ότι θα φύγει από την ομάδα και θα γυρίσει στην πατρίδα του. Ο Πομς αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από 8 επίσημα παιχνίδια με απολογισμό 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Ο ίδιος έκανε και μια αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στο instagram ευχαριστώντας τους παίκτες για τη συνεργασία.

Μαζί με τον Πομς στην αυστριακή ομάδα θα πάνε κι ο βοηθός του Ντίνο Σκβόρτς, αλλά και ο αναλυτής αγώνων Ρόμπιν Κρασνίκι. Όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στον ΠΑΣ ο προπονητής τερματοφυλάκων Φίλιπ Μάρτιν, ενώ προς το παρόν οι προπονήσεις θα διεξαχθούν υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Τζιάρρα και του προπονητή φυσικής κατάστασης Δημήτρη Χαρίση.

 

Σχολιασμος