Και με τη βούλα προπονητής της Γκράτσερ ο Πομς

22.10.2024 Αναγνώστηκε 240 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Και επίσημα προπονητής της Γκράτσερ, ομάδα Α' κατηγορίας της Αυστρίας, είναι ο 49χρονος πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Ρενέ Πομς, ο οποίος θα επιχειρήσει να γλιτώσει τη νέα του ομάδα από τον υποβιβασμό μιας και είναι στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, μεταξύ της αυστριακής ομάδας και του ΠΑΣ Γιάννινα επήλθε συμφωνία για να σπάσει το συμβόλαιο του Πομς με τους Γιαννιώτες και η διοίκηση Χριστοβασίλη πέρα από τα χρήματα που γλίτωσε θα βάλει στα ταμεία της και ένα αξιοσέβαστο ποσό άνω των 25.000 ευρώ, συν φυσικά τα χρήματα που χρωστούσε στον Αυστριακό.

 

Και με τη βούλα προπονητής της Γκράτσερ ο Πομς

Ο Ρενέ Πομς μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς αποδέχτηκε την πρόταση της Γκράτσερ,  ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία. Η Γκράτσερ είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 4 βαθμούς μετά από 10 αγωνιστικές και στο πρόσωπο του Πομς ψάνει να βρει τον άνθρωπο που θα την γλιτώσει από τον υποβιβασμό.

Σχολιασμος