Στην Αθήνα ο Γκαλεάνο, ακόμα…συζητάει με τον ΠΑΣ

25.10.2024 Αναγνώστηκε 844 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Παραγουανός προπονητής Αριέλ Γκαλεάνο, όμως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η απόκτησή του καθώς οι χτεσινές διαπραγματεύσεις απέβησαν άκαρπες. Το αλαλούμ βέβαια δημιουργήθηκε με δηλώσεις του ίδιου του Γκαλεάνο που έκανε λόγο για επιτυχή έκβαση των διαπραγματεύσεων και για διετές συμβόλαιο, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από τη γιαννιώτικη ΠΑΕ.

 

Στην Αθήνα ο Γκαλεάνο, ακόμα…συζητάει με τον ΠΑΣ
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο Γκαλεάνο πήρε το αεροπλάνο από την πατρίδα του την Παραγουάη με τελικό προορισμό την Αθήνα. Έφτασε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του, αλλά την οικογένειά του. Δηλαδή τη σύζυγο και το μικρό παιδί του. Η οικογένεια Γκαλεάνο διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο και χτες το πρωί ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις.

Μπορεί αρχικά να φαίνονταν τα πάντα ως τυπική διαδικασία, όμως τελικά δεν ήταν και οι λεπτομέρειες αποτελούν «αγκάθι» για την τελική συμφωνία. Η γιαννιώτικη ΠΑΕ και ο Παραγουανός προπονητής διαπραγματεύονται την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει συμφωνία.

Το αλαλούμ δημιουργήθηκε όταν εκ μέρους της γιαννιώτικης ΠΑΕ υπήρξε ενημέρωση ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία. Αυτό ήρθε σε απόλυτη αντίθεση με τις δηλώσεις του ίδιου του Γκαλεάνο σε ραδιοφωνικό σταθμό της Παραγουάσης, με τον 28χρονο τεχνικό να κάνει λόγο για συμφωνία και συμβόλαιο 2 ετών και ότι θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’.

Τις δηλώσεις του Γκαλεάνο μετέφρασε και αναπαρήγαγε και το αθλητικό site gazzetta.gr και οι οποίες είναι οι εξής: «Υπήρχαν διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν πριν από τρεις εβδομάδες. Έπρεπε να οργανώσουμε τη μετακίνηση με την οικογένεια, δεν ήταν εύκολο. Το συμβόλαιο είναι διάρκειας 2 ετών.

Το ντεμπούτο μου θα γίνει την Κυριακή (σ.σ. Ο ΠΑΣ θα παίξει εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ Β’). Είναι ένας σύλλογος που υποβιβάστηκε και τώρα θέλει να προβιβαστεί το συντομότερο δυνατό. Ελπίζω να ανοίξω τις πόρτες και γι' άλλους Παραγουανούς προπονητές. Ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Όπως και να έχει πάντως το…σίριαλ Γκαλεάνο θα ολοκληρωθεί σήμερα είτε με θετική είτε με αρνητική έκβαση καθώς ακολουθεί και αγώνας την Κυριακή και δεν μπορεί να συρθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα σε μια πολυήμερη διαπραγμάτευση, η οποία μόνο κακό κάνει στο κύρος της ομάδας, από όλες τις απόψεις.

Κανονικά οι Μπεγκάλα και Τζίνο

Την ίδια ώρα που στην Αθήνα συνεχίζονταν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της διοίκησης Χριστοβασίλη και του προπονητή Αριέλ Γκαλεάνο, στα Γιάννενα η ομάδα συνέχιζε την προετοιμασία της ενόψει της κυριακάτικης (27/10, 12:00) αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’ στη Θεσσαλονίκη.

Το αισιόδοξο σενάριο ήταν την προπόνηση να την κάνει ο Γκαλεάνο, όμως κάτι τέτοιο δεν επαληθεύτηκε και την προπόνηση έκαναν ξανά οι Τζιάρρας και Χαρίσης. Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις με passing game και ταχύτητες καθώς και ρόντο. Στη συνέχεια υπήρξε δουλειά στο τακτικό κομμάτι τόσο στην αμυντική λειτουργία όσο και στην επιθετική μετάβαση.

Μοναδικός απόντας ήταν ο τραυματίας Μπακαδήμας, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στον δικέφαλο. Ο Αγρινιώτης στόπερ θα μπει από βδομάδα σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα και εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος ενόψει Διαγόρα. Κανονικά υπολογίζονται για την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ Β΄ οι Τζίνο και Μπεγκάλα. Ο Ουρουγουανός χαφ προπονήθηκε και χτες κανονικά και ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε στον προσαγωγό, ενώ ούτε και ο Σλοβάκος ένιωσε ενοχλήσεις στο ευπαθές σημείο του, τα πλευρά, στα οποία είχε υποστεί κάταγμα.

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ και θα είναι η προτελευταία πριν τον αγώνα της Κυριακής.

Σχολιασμος