Να αποδράσει με το διπλό από τη Νέα Ευκαρπία θέλει ο ΠΑΣ

26.10.2024 Αναγνώστηκε 239 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με στόχο να μείνει ανεπηρέαστο από τις εξελίξεις στο σίριαλ με τον νέο προπονητή, το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα υπό την καθοδήγηση του υπηρεσιακού προπονητή Βαγγέλη Τζιάρρα επικεντρώνεται στο αυριανό δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη. Το παιχνίδι γίνεται στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2 και θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

 

Να αποδράσει με το διπλό από τη Νέα Ευκαρπία θέλει ο ΠΑΣ
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Ο ΠΑΣ μετά την ήττα που γνώρισε στη Νέα Ευκαρπία από τον Μακεδονικό την 3η αγωνιστική, επιστρέφει στο ίδιο γήπεδο για να κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ Β΄. Μοναδικός απών από την αυριανή αναμέτρηση ο τραυματίας Μπακαδήμας.

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε χτες και ολοκληρώνεται στις 12 στο ΠΕΑΚΙ η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι εξελίξεις τις προηγούμενες μέρες με την αποχώρηση του Πομς από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ και την μετακίνησή του στην αυστριακή Γκράτσερ και το σίριαλ με τον προπονητή Γκαλεάνο υπήρξαν καταιγιστικές. Ωστόσο η προετοιμασία στον ΠΑΣ συνεχίστηκε κανονικά υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Τζιάρρα και του Δημήτρη Χαρίση.

Όπως όλα δείχνουν την ομάδα αύριο θα κοουτσάρει ο προπονητής Βαγγέλης Τζιάρρας. Ο ΠΑΣ μετά τη νίκη που πέτυχε στις καθυστερήσεις κόντρα στον Καμπανιακό την περασμένη αγωνιστική έφτασε τους 10 βαθμούς όσους έχει και ο Μακεδονικός από τον οποίο ηττήθηκαν οι Γιαννιώτες, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στο -3 από την πρωτοπόρο Λάρισα. Λάρισα και Μακεδονικός διασταυρώνουν τα ξίφη τους τη Δευτέρα στο AEL FC Arena.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Αγρινιώτης στόπερ Μπακαδήμας θα απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι, θα μπει από βδομάδα σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα και εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος ενόψει Διαγόρα.

Κανονικά υπολογίζονται για αύριο οι Τζίνο και Μπεγκάλα. Nα σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ διαθέτει τρεις παίκτες που έφτασαν στο όριο των κίτρινων καρτών μετά τη διεξαγωγή των πρώτων αγωνιστικών. Οι Σομποτσίνσκι, Μπεγκάλα και Μάντζης είναι ήδη στις δυο κίτρινες, ενώ ο Τζίνο που έφτασε τις τρεις θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Διαγόρα.

Το προπονητικό πρόγραμμα χτες είχε ξεκίνημα με passing game για να ακολουθήσει στη συνέχει δουλειά στο τακτικό κομμάτι και στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ οι παίκτες δούλεψαν πάνω στα τελειώματα. Με μια προπόνηση στις 12 μ. θα ολοκληρωθεί σήμερα η προετοιμασία για τον ματς με τον ΠΑΟΚ Β'.

Διαιτητής ο Περράκης

Ο Κωνσταντίνος Περράκης από την Αθήνα, ο οποίος μέχρι πέρυσι σφύριζε αγώνες Super League 1 φέτος όμως υποβιβάστηκε στην Super League 2, θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ Β΄.

Ο Αθηναίος ρέφερι είχε σφυρίξει τον περασμένο Ιανουάριο μια ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ολυμπιακό με 3-1 στο Φάληρο.

Βοηθοί του Περράκη θα είναι ο Άγγελος Ζήρδας από την ΕΠΣ Θεσσαλίας και ο Γιώργος Δασκαλομαρκάκης από το Ρέθυμνο. Τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Φουστανάς της ΕΠΣ Μακεδονίας και τέλος παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Νικόλαος Τεβεκέλης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το προφίλ του ΠΑΟΚ Β’

Στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ έχει 8 βαθμούς (δυο νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα). Οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν τους Μακεδονικό και Καμπανιακό, ήρθαν ισόπαλοι με τον Ηρακλή και ηττήθηκαν από τον Διαγόρα Ρόδου.

Το προπονητικό δίδυμο αποτελούν οι Αποστόλης Παπαβασιλείου και Δημήτρης Ταξίδης, ενώ τεχνικός υπεύθυνος προπονητικής διαδικασίας είναι ο Γιώργος Κωστίκος.

Τον ΠΑΟΚ Β της σεζόν 2024-25 συνθέτουν ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, αλλά και 2007 (ο «βενιαμίν» Ανέστης Μύθου). Σαφώς υπάρχουν και οι «μεγαλύτεροι» και έμπειροι Κανίς, Μπράντονιτς. Στον ΠΑΟΚ Β’ αγωνίζεται ο αριστερός μπακ Μάριος Τσαούσης, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε χθες το απόγευμα η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στον Α’ όμιλο της Super league 2, ο Ηρακλής επικράτησε του Διαγόρα στη Θεσσαλονίκη με 1-0.

Αύριο, 12:00 ΠΑΟΚ Β – ΠΑΣ Γιάννινα (ΣΚΑΙ), 15:00 Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Νίκη Βόλου. Μεθαύριο, 14:30 Καμπανιακός – Καβάλα, 16:30 ΑΕΛ – Μακεδονικός.

Σχολιασμος