Παπαβασιλείου: «Στόχος μας η εξέλιξη των παικτών»

27.10.2024 Αναγνώστηκε 118 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ικανοποιημένος από τη νίκη και το εύρος της εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Απόστολος Παπαβασιλείου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β' είδε ένταση στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα και έδωσε συγχαρητήρια στους Γιαννιώτες παρά την ήττα τους με 4-0, ενώ σημείωσε ότι στόχος της δεύτερης ομάδας είναι η εξέλιξη των παικτών προκειμένου να ανεβούν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. 

Παπαβασιλείου: «Στόχος μας η εξέλιξη των παικτών»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ Β' 

«Συγχαρητήρια για την προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας, έχει τρομερή ένταση στο παιχνίδι της, προσπάθησε μέχρι τελευταία στιγμή να παίξει και να επιτεθεί ακόμα όταν έχανε 4-0. Το ποδόσφαιρο αυτό είναι, κρατάμε την εμφάνιση που βασίστηκε στο πλάνο μας. Στόχος μας η εξέλιξη των παιδιών ώστε να φτάσουν στην πρώτη ομάδα».

Για τα περιθώρια βελτίωσης: «Βελτιώνονται τα παιδιά, τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη διάθεση που δείχνουν, έχουν τρομερό κίνητρο να δουλέψουν και να βελτιωθούν. Προερχόμασταν από μια εβδομάδα που θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Το πιο σημαντικό είναι η εξέλιξη των παιδιών».

Για τη συνέχεια: «Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, θέλουμε να δείξουμε ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο για να το ευχαριστιέται ο κόσμος».

Σχολιασμος