Από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Καμπανιακό ο Αλεξίου

20.08.2024 Αναγνώστηκε 1118 φορές #Κύπελλο Ελλάδας #ΠΑΣ Γιάννινα

Ακόμα ένας παίκτης από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί παρελθόν από τη γιαννιώτικη ομάδα και θα αναζητήσει αλλού την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο λόγος για τον 17χρονο Θωμά Αλεξίου, ο οποίος πήρε μεταγραφή για την Κ 19 του Καμπανιακού. 

Από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Καμπανιακό ο Αλεξίου
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις και στα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα, με αρκετούς παίκτες της περσινής Κ 17 και Κ 19 να φεύγουν από την ομάδα. Ένας εξ αυτών είναι και ο Θωμάς Αλεξίου, ο αρχηγός της περσινής ομάδας της Κ 17. Ο Αλεξίου είναι γεννημένος στις 14 Μαρτίου 2007, δηλαδή είναι 17 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή είτε σαν αριστερό χαφ είτε σαν δεκάρι.

Ο Αλεξίου περίμενε πως θα προβιβάζονταν από την Κ 17 στην Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο αυτό δεν έγινε και έτσι αναζήτησε αλλού την τύχη του. Έτσι, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης και τον Καμπανιακό και την Κ 19. Πρόκειται για ομάδα που αγωνίζεται στην Super League 2. Ο Αλεξίου ήδη έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την Κ 19 του Καμπανιακού, έχει αφήσει ήδη εξαιρετικές εντυπώσεις και δεν αποκλείεται να προωθηθεί άμεσα και στην πρώτη ομάδα του Καμπανιακού. Ένα ακόμα Γιαννιωτόπουλο που αναζητά μακριά από τα Γιάννενα την τύχη του...

 

Σχολιασμος